Ενεργά φίλτρα

A little lovely company - Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός με Διπλό Τοίχωμα...

Τιμή 18,50 €
Το πιο εύχρηστο και όμορφο παγούρι είναι εδώ με τους θρυλικούς δεινόσαυρους! Μπουκάλι Dinosaurs με διπλό τοίχωμα από ανοξείδωτο ατσάλι για να έχετε πάντα μαζί σας το ρόφημά σας στην θερμοκρασία που θέλετε! Ιδανικό για κρύο ή ζεστό ρόφημα!  

A little lovely company - Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός με Διπλό Τοίχωμα Tiger 350ml

Τιμή 18,50 €
Το πιο εύχρηστο και όμορφο παγούρι είναι εδώ με το χαριτωμένο τιγράκι και τα ζωάκια! Μπουκάλι Tiger με διπλό τοίχωμα από ανοξείδωτο ατσάλι για να έχετε πάντα μαζί σας το ρόφημά σας στην θερμοκρασία που θέλετε! Ιδανικό για κρύο ή ζεστό ρόφημα!  

Stor - Gift Box Mickey Mouse Σετ Παγούρι Αλουμινίου, Φαγητοδοχείο, Κουτάλι,...

Τιμή 13,50 €
Υπέροχο ολοκληρωμένο σετ Back To School για το σχολείo ή για οπουδήποτε εκτός σπιτιού! Παιδικό παγούρι αλουμινίου, δοχείο φαγητού μαζί με κουτάλι και πιρούνι που έχουν τη δική τους θέση, όλα με τον Μίκυ Μάους!

Stor - Gift Box Minnie Mouse Σετ Παγούρι Αλουμινίου, Φαγητοδοχείο, Κουτάλι,...

Τιμή 13,50 €
Υπέροχο ολοκληρωμένο σετ Back To School για το σχολείo ή για οπουδήποτε εκτός σπιτιού! Παιδικό παγούρι αλουμινίου, δοχείο φαγητού μαζί με κουτάλι και πιρούνι που έχουν τη δική τους θέση, όλα με τη Μίνι Μάους!

Stor - Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός Marvel Avengers 495ml Κόκκινο Μαύρο

Τιμή 19,70 €
Κλασικό θερμός από ανοξείδωτο ατσάλι και διπλό τοίχωμα για μεγαλύτερη διατήρηση θερμοκρασίας. Μοντέρνο σχέδιο με ήρωες Avengers της Marvel για μικρά και μεγάλα παιδιά! 

Stor - Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός Mickey Mouse 495ml Ροζ Λευκό

Τιμή 19,70 €
Κλασικό θερμός από ανοξείδωτο ατσάλι και διπλό τοίχωμα για μεγαλύτερη διατήρηση θερμοκρασίας. Μοντέρνο σχέδιο με τον Μίκυ Μάους για μικρά και μεγάλα παιδιά! 

Stor - Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός Minnie Mouse 495ml Άσπρο Μαύρο Μωβ

Τιμή 19,70 €
Κλασικό θερμός από ανοξείδωτο ατσάλι και διπλό τοίχωμα για μεγαλύτερη διατήρηση θερμοκρασίας. Μοντέρνο σχέδιο με τη Μίνι Μάους για μικρά και μεγάλα παιδιά! 

Stor - Εκπαιδευτικό ποτήρι/παγούρι Tritan Pop Up Cool Like Mickey 370ml

Τιμή 11,90 €
Παιδικό εκπαιδευτικό κύπελλο και παγούρι με τον Μίκυ Μάους, ειδικά σχεδιασμένο για μικρά παιδάκια που ακόμα δεν έχουν μάθει να χρησιμοποιούν μόνα τους κανονικό ποτήρι! Πρακτικό, ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση εντός και εκτός σπιτιού! Χωρίς BPA 

Stor - Εκπαιδευτικό ποτήρι/παγούρι Tritan Pop Up Minnie Indigo Dreams 370ml

Τιμή 11,90 €
Παιδικό εκπαιδευτικό κύπελλο και παγούρι με τη Μίνι Μάους, ειδικά σχεδιασμένο για μικρά παιδάκια που ακόμα δεν έχουν μάθει να χρησιμοποιούν μόνα τους κανονικό ποτήρι! Πρακτικό, ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση εντός και εκτός σπιτιού! Χωρίς BPA 

Stor - Εκπαιδευτικό ποτήρι/παγούρι Tritan Pop Up Peppa Pig 370ml

Τιμή 11,90 €
Παιδικό εκπαιδευτικό κύπελλο και παγούρι με την Πέππα το γουρουνάκι, ειδικά σχεδιασμένο για μικρά παιδάκια που ακόμα δεν έχουν μάθει να χρησιμοποιούν μόνα τους κανονικό ποτήρι! Πρακτικό, ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση εντός και εκτός σπιτιού! Χωρίς BPA 
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 37