Μουσελίνες, Πάνες Αγκαλιάς

Μουσελίνες, Πάνες Αγκαλιάς

Οι μουσελίνες είναι πολύ πρακτικές για χρήση εντός και εκτός σπιτιού. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την πρώτη μέρα ζωής του μωρού σας! Χρησιμοποιήστε τις για να τυλίξετε το μωράκι σας, να το σκεπάσετε, να τις στρώσετε στο καρότσι, στο πορτ μπεμπε, στο ρηλάξ, στον καναπέ, στο λίκνο ή στην καλαθούνα, κατά τη διάρκεια του θηλασμού, όταν το παίρνετε αγκαλιά ή ακόμα και σαν σκίαστρο για το καρότσι!

Ενεργά φίλτρα

Akuku - Αδιάβροχο Πολυχρηστικό Σελτεδάκι Pink Blue Owls 50X70εκ

Τιμή 9,95 €
Χρησιμοποιήστε το για την αλλαγή πάνας ή όταν ντύνετε το μωρό μετά το μπάνιο ή όταν το κρατάτε για να ρευτεί! Μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο στρώμα της κούνιας, στο καροτσάκι, στο ρηλάξ, στην καλαθούνα προστατεύοντάς τα από τους λεκέδες που μπορεί να προκύψουν. 

Lulujo - Σετ Βαμβακερή Μουσελίνα & Κάρτες Milestone Hello World

Τιμή 24,10 €
Αυτό το υπέροχο σετ δώρου με milestones της Lulujo είναι το Hello World! Εμείς βάζουμε το φόντο – μια υπέροχη, απαλή και θεματική μουσελίνα ζωγραφισμένη με υπέροχα κλαδιά ελιάς, τις κάρτες – με τους πρώτους μήνες του μωρού σας …. εσείς θα βάλετε το μωρό και την κάμερα!

Lulujo - Σετ Βαμβακερή Μουσελίνα & Κάρτες Milestone Loved Beyond Measure

Τιμή 23,35 €
Αυτό το υπέροχο σετ δώρου με milestones της Lulujo είναι το Loved Beyond Measure! Εμείς βάζουμε το φόντο – μια υπέροχη, απαλή και θεματική μουσελίνα, τις κάρτες – με τους πρώτους μήνες του μωρού σας …. εσείς θα βάλετε το μωρό και την κάμερα!

Lulujo - Σετ Βαμβακερή Μουσελίνα & Κάρτες Milestone Something Magical

Τιμή 23,35 €
Αυτό το υπέροχο σετ δώρου με milestones της Lulujo είναι το Something Magical (Κάτι Μαγικό)! Εμείς βάζουμε το φόντο – μια υπέροχη, απαλή και θεματική μουσελίνα, τις κάρτες – με τους πρώτους μήνες του μωρού σας …. εσείς θα βάλετε το μωρό και την κάμερα!

Lulujo - Σετ Βαμβακερή Μουσελίνα & Κάρτες Milestone You Are My Sunshine

Τιμή 23,35 €
Αυτό το υπέροχο σετ δώρου με milestones της Lulujo είναι το You Are My Sunshine! Εμείς βάζουμε το φόντο – μια υπέροχη, απαλή και θεματική μουσελίνα, τις κάρτες – με τους πρώτους μήνες του μωρού σας …. εσείς θα βάλετε το μωρό και την κάμερα!

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Σετ 4 μουσελίνες 70x70εκ σε κουτί

Τιμή 24,90 €
Από τα πρώτα απαραίτητα πράγματα για ένα μωρό είναι οι βαμβακερές μουσελίνες! Οι μουσελίνες με τη Σόφι την Καμηλοπάρδαλη είναι εξαιρετικής ποιότητας. Απαλές με το δερματάκι του μωρού και ανθεκτικές στην καθημερινή "σκληρή" χρήση.
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-9 από σύνολο 9