Ενεργά φίλτρα

Cerda - Παιδικά Sneakers Frozen 2 (26-33)

Τιμή 26,99 €
Παιδικά sneakers με την Έλσα που αγαπούν τα κοριτσάκια! Για μοδάτες εμφανίσεις! Με κορδόνια, μεταλιζέ λεπτομέρειες και αντιολισθητικό πάτο. Ευκολοφόρετα και άνετα στο περπάτημα, ιδανικά για τις καθημερινές εξορμήσεις από το πρωί έως το βράδυ! 

Cerda - Παιδικά Sneakers Πάνινα με φωτάκια Mickey Mouse μπλε κόκκινο (23-28)

Τιμή 29,99 €
Παιδικά παπούτσια με τον αγαπημένο Μίκυ! Με σκρατς, φωτάκια led και αντιολισθητικό πάτο. Από υλικό που αναπνέει, ανθεκτικά, με επιπλέον ενίσχυση στο μπροστινό μέρος. Ευκολοφόρετα και άνετα στο περπάτημα, ιδανικά για τις καθημερινές εξορμήσεις από το πρωί έως το βράδυ! 

Cerda - Παιδικά Sneakers Πάνινα Mickey Mouse κόκκινο μαύρο (24-31)

Τιμή 20,90 €
Παιδικά παπούτσια με τον αγαπημένο Μίκυ! Με σκρατς, από υλικό που αναπνέει, με επιπλέον ενίσχυση στο μπροστινό μέρος και αντιολισθητικό πάτο. Ευκολοφόρετα και άνετα στο περπάτημα, ιδανικά για τις καθημερινές εξορμήσεις από το πρωί έως το βράδυ! 

Cerda - Παιδικά Sneakers Πάνινα Minnie Mouse γκρι ροζ μαύρο (22-29)

Τιμή 20,90 €
Παιδικά παπούτσια με την αγαπημένη Μίνι! Με σκρατς, από υλικό που αναπνέει, με επιπλέον ενίσχυση στο μπροστινό μέρος και αντιολισθητικό πάτο. Ευκολοφόρετα και άνετα στο περπάτημα, ιδανικά για τις καθημερινές εξορμήσεις από το πρωί έως το βράδυ! 

Cerda - Σανδάλια παραλίας Peppa Pig με γκλίτερ μωβ (22-27)

Τιμή 13,90 €
Παιδικά πέδιλα θαλάσσης με την Πέππα του γουρουνάκι! Κατασκευασμένα από πλαστικό άριστης ποιότητας! Διευκολύνουν τα παιδάκια ώστε να περπατούν στην παραλία πιο άνετα. Τα κοριτσάκια θα τα χαρούν και σε άλλες καλοκαιρινές εξόδους!  

Cerda - Παιδικά Sneakers Πάνινα με φωτάκια Peppa Pig ροζ (23-28)

Τιμή 29,99 €
Παιδικά παπούτσια με την Πέππα το γουρουνάκι! Με σκρατς, φωτάκια led και αντιολισθητικό πάτο. Από υλικό που αναπνέει, ανθεκτικά, με επιπλέον ενίσχυση στο μπροστινό μέρος. Ευκολοφόρετα και άνετα στο περπάτημα, ιδανικά για τις καθημερινές εξορμήσεις από το πρωί έως το βράδυ! 

Cerda - Σανδάλια παραλίας Minnie Mouse (22-31)

Τιμή 12,90 €
Παιδικά πέδιλα θαλάσσης Μίνι! Διευκολύνουν τα παιδάκια ώστε να περπατούν στην παραλία πιο άνετα! Τα κοριτσάκια θα τα αγαπήσουν και για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις!  

Cerda - Σανδάλια παραλίας Mickey Mouse μαύρο κόκκινο γκρι (22-31)

Τιμή 12,90 €
Παιδικά πέδιλα θαλάσσης Μίκυ! Διευκολύνουν τα παιδάκια ώστε να περπατούν στην παραλία πιο άνετα! Θα τα αγαπήσουν και για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις!  

Cerda - Παιδικά Αθλητικά Παπούτσια Με Τσαντάκι Peppa Pig ροζ (21-27)

Τιμή 23,90 €
Παιδικά σπορτέξ με την Πέππα το γουρουνάκι! Για μοδάτες εμφανίσεις! Άνετα, με σκρατς, ελαστικά κορδόνια, ενίσχυση εσωτερικά για περισσότερη άνεση και αντιολισθητικό πάτο. Ευκολοφόρετα, ιδανικά για τις καθημερινές εξορμήσεις από το πρωί έως το βράδυ κάθε εποχή! Έρχονται μαζί με ένα όμορφο...

Cerda - Παιδικά Αθλητικά Παπούτσια Με Φωτάκι Peppa Pig ροζ ασημί (23-28)

Τιμή 33,90 €
Παιδικά σπορτέξ με φωτάκι led με την Πέππα το γουρουνάκι! Με σκρατς και αντιολισθητικό πάτο, με επένδυση εσωτερικά για μεγαλύτερη άνεση, ανθεκτικά, με επιπλέον ενίσχυση στο μπροστινό και πίσω μέρος. Ευκολοφόρετα, ιδανικά για τις καθημερινές εξορμήσεις από το πρωί έως το βράδυ κάθε εποχή! 

Cerda - Παιδικά Αθλητικά Παπούτσια Peppa Pig Μωβ λευκό (21-27)

Τιμή 21,90 €
Παιδικά σπορτέξ με την Πέππα το γουρουνάκι! Άνετα, με σκρατς και ελαστικά κορδόνια, από υλικό που αναπνέει, με επένδυση για περισσότερη άνεση και αντιολισθητικό πάτο. Ευκολοφόρετα, ιδανικά για τις καθημερινές εξορμήσεις από το πρωί έως το βράδυ κάθε εποχή! 

Cerda - Παιδικά Αθλητικά Παπούτσια Minnie Mouse ροζ λευκό (23-30)

Τιμή 23,90 €
Παιδικά σπορτέξ με την αγαπημένη Μίνι! Άνετα και ελαφριά, με σκρατς, από υλικό που αναπνέει, με επιπλέον ενίσχυση στο μπροστινό μέρος και αντιολισθητικό πάτο. Ευκολοφόρετα, ιδανικά για τις καθημερινές εξορμήσεις από το πρωί έως το βράδυ κάθε εποχή! 

Cerda - Παιδικά Αθλητικά Παπούτσια Με Φωτάκι Mickey Mouse λευκό μαύρο κίτρινο...

Τιμή 34,90 €
Παιδικά σπορτέξ με φωτάκι led με τον Μίκυ! Με σκρατς και αντιολισθητικό πάτο, με επένδυση εσωτερικά για μεγαλύτερη άνεση, ανθεκτικά, με επιπλέον ενίσχυση στο μπροστινό και πίσω μέρος. Ευκολοφόρετα, ιδανικά για τις καθημερινές εξορμήσεις από το πρωί έως το βράδυ κάθε εποχή! 

Cerda - Παιδικά Sneakers Πάνινα Spiderman κόκκινο μπλε λευκό (23-30)

Τιμή 20,90 €
Παιδικά παπούτσια με τον Spiderman! Με σκρατς, από υλικό που αναπνέει, με επιπλέον ενίσχυση στο μπροστινό μέρος και αντιολισθητικό πάτο. Ευκολοφόρετα και άνετα στο περπάτημα, ιδανικά για τις καθημερινές εξορμήσεις από το πρωί έως το βράδυ! 

Cerda - Παιδικά Sneakers Πάνινα με φωτάκια Paw Patrol μπλε (23-28)

Τιμή 29,99 €
Παιδικά παπούτσια Paw Patrol! Με σκρατς, φωτάκια led και αντιολισθητικό πάτο. Από υλικό που αναπνέει, ανθεκτικά, με επιπλέον ενίσχυση στο μπροστινό μέρος. Ευκολοφόρετα και άνετα στο περπάτημα, ιδανικά για τις καθημερινές εξορμήσεις από το πρωί έως το βράδυ! 

Cerda - Παιδικά παπούτσια θαλάσσης Frozen γαλάζιο μωβ (24-31)

Τιμή 12,90 €
Παπούτσια παραλίας Frozen! Κατασκευασμένα από υλικά που στεγνώνουν γρήγορα, με εύκαμπτη και αντιολισθητική σόλα. Το δέσιμο στο πίσω μέρος του ποδιού με λάστιχο προσφέρει άψογη εφαρμογή και καλύτερο κράτημα στα ποδαράκια των παιδιών! Οι μικροί εξερευνητές θα τα χαρούν σε παραλίες με άμμο ή πέτρες!
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 39