Ενεργά φίλτρα

A little lovely company - Στοιβαζόμενο παιχνίδι Rainbow Sage

Τιμή 23,90 €
Ουράνιο τόξο από σιλικόνη με υπέροχα χρώματα! Το μικρό σας μπορεί να στοιβάζει, να κάνει παζλ, να χτίζει, να ισορροπεί, ακόμη και να μασάει τα κομμάτια! Στολίζει και το παιδικό δωμάτιο! 

A little lovely company - Στοιβαζόμενο παιχνίδι Rainbow Sunset

Τιμή 19,90 €
Ουράνιο τόξο από σιλικόνη με υπέροχα χρώματα! Το μικρό σας μπορεί να στοιβάζει, να κάνει παζλ, να χτίζει, να ισορροπεί, ακόμη και να μασάει τα κομμάτια! Στολίζει και το παιδικό δωμάτιο! 

Baby Mix - Λούτρινο Σπιράλ Αρκουδίτσα με Μασητικό & Κουδουνίστρα Pink

Τιμή 10,50 €
Όμορφο λούτρινο βρεφικό παιχνίδι σπιράλ με μασητικό και κουδουνίστρα! Τοποθετήστε το στο κρεβατάκι, στο καρότσι ή στο κάθισμα αυτοκινήτου!

Babyono - Μαλακό Εκπαιδευτικό Βιβλιαράκι My Life με Μασητικό

Τιμή 9,89 €
Το βρεφικό βιβλίο MY LIFE είναι ένα φανταστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι για τις δραστηριότητες και τα συναισθήματα! Συμβάλλει στην απόκτηση νέων δεξιοτήτων, από την εξάσκηση της λαβής, την ανακούφιση των ούλων λόγω οδοντοφυΐας με τα μασητικά, έως τη λήψη ακουστικών εμπειριών και τη μελέτη διαφόρων...

Babyono - Μαλακό παιχνίδι με ήχο και μασητικό "Αλογάκι"

Τιμή 7,80 €
Το αλογάκι της BabyOno είναι ένα απαλό, ελαφρύ παιχνίδι που θα διασκεδάσει το μωράκι σας! Ταιριάζει ιδανικά στα μικρά χεράκια του. Διαθέτει ένα μασητικό οδοντοφυΐας στη μία άκρη και ποικιλία υφών για να μπορεί το μικρό σας να εξερευνήσει! Όταν πιέζετε το παιχνίδι, θα ακούγεται ένας ήχος που...

Bali Bazoo - Κρεμαστό παιχνίδι Cow Clara

Τιμή 10,95 €
Κλάρα η αγελαδίτσα! Ένα παιχνίδι για το μωρό σας με υπέροχα χρώματα και διαφορετικές υφές! Μπορείτε να το κρεμάσετε στο καρότσι, στο κρεβατάκι και όπου αλλού επιθυμείτε! Κατάλληλο από 0+ μηνών

Bali Bazoo - Κρεμαστό παιχνίδι Dog Paul

Τιμή 10,50 €
Πολ το σκυλάκι! Ένα παιχνίδι για το μωρό σας με υπέροχα χρώματα και διαφορετικές υφές! Μπορείτε να το κρεμάσετε στο καρότσι, στο κρεβατάκι και όπου αλλού επιθυμείτε! Κατάλληλο από 0+ μηνών

Bali Bazoo - Κρεμαστό Παιχνίδι Koala Dyzio Με Μασητικό & Κουδουνίστρα

Τιμή 10,99 €
Βρεφικό λούτρινο κοάλα με μασητικό και κουδουνίστρα που θα ενθουσιάσει το μωρό σας! Μπορείτε να το κρεμάσετε στο κρεβατάκι, στο καρότσι, στο αυτοκίνητο για να το έχετε παντού μαζί σας!  

Bali Bazoo - Κρεμαστό παιχνίδι Sensory Pyramid

Τιμή 7,00 €
Ένα παιχνίδι πυραμίδα για το μωρό σας με υπέροχα χρώματα και διαφορετικές υφές! Μπορείτε να το κρεμάσετε στο καρότσι, στο κρεβατάκι και όπου αλλού επιθυμείτε! Κατάλληλο από 0+ μηνών

Bali Bazoo - Κρεμαστό Παιχνίδι Sloth Alek Με Μασητικό & Κουδουνίστρα

Τιμή 10,99 €
Βρεφικό λούτρινο ζωάκι με μασητικό και κουδουνίστρα που θα ενθουσιάσει το μωρό σας! Μπορείτε να το κρεμάσετε στο κρεβατάκι, στο καρότσι, στο αυτοκίνητο για να το έχετε παντού μαζί σας!  

Bali Bazoo - Κρεμαστό Παιχνίδι Toucan Iwo Με Μασητικό & Κουδουνίστρα

Τιμή 10,99 €
Βρεφικό λούτρινο ζωάκι με μασητικά και κουδουνίστρα που θα ενθουσιάσει το μωρό σας! Μπορείτε να το κρεμάσετε στο κρεβατάκι, στο καρότσι, στο αυτοκίνητο για να το έχετε παντού μαζί σας!  

Bali Bazoo - Κρεμαστό Παιχνίδι Συννεφάκι με Μασητικά & Καθρέφτη

Τιμή 8,89 €
Βρεφικό απαλό συννεφάκι με μασητικά σε διάφορα σχήματα και χρώματα και καθρεφτάκι! Μπορείτε να το κρεμάσετε στο κρεβατάκι, στο καρότσι, στο αυτοκίνητο για να το έχετε παντού μαζί σας!  

Bali Bazoo - Λούτρινο Σπιράλ με Παιχνίδια & Μασητικό Cloud

Τιμή 14,90 €
Κρεμαστό απαλό σπιράλ παιχνίδι για καρότσι ή κρεβατάκι. Διασκεδαστικό βρεφικό παιχνίδι με μασητικά και όμορφα σχέδια συννεφάκι, φεγγαράκι, αστεράκι, ουράνιο τόξο!  
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 86