BYOX

BYOX

H ΒΥΟΧ προσφέρει στυλ και υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές. Με χρόνια εμπειρίας στο χώρο, κατασκευάζει ποδήλατα, πατίνια, ρόλερς, κράνη, προστατευτικά και είδη για εξωτερικές δραστηριότητες δίνοντας τη δυνατότητα σε γονείς και παιδιά να μοιραστούν χαρούμενες στιγμές! 

Ενεργά φίλτρα

BYOX - Αναδιπλούμενο Δίτροχο Παιδικό Πατίνι Scooter Heartbeat

Τιμή 48,00 €
Αναδιπλούμενο πατίνι αλουμινίου με φρένο στον πίσω τροχό. Χαρίζει ελευθερία και άνεση κινήσεων και είναι εύκολο κατά την μεταφορά και την αποθήκευσή του.

BYOX - Αναδιπλούμενο Δίτροχο Παιδικό Πατίνι Scooter Rendevous Black

Τιμή 43,90 €
Αναδιπλούμενο πατίνι αλουμινίου με ρυθμιζόμενο τιμόνι 3 θέσεων. Διαθέτει φρένο στον πίσω τροχό, μαλακές λαβές και αντιολισθητικό πέλμα. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 6 ετών.

BYOX - Παιδικά Πατίνια Inline roller skates Trina 3in1

Τιμή 45,90 €
Αυξομειούμενα σε μέγεθος παιδικά ρόλερς που χρησιμοποιούνται με τις ρόδες σε ευθεία (inline) ή στις τέσσερις άκρες (quad) ή με τις δύο μπροστινές σε ευθεία και τις δυο πίσω στις άκρες.

BYOX - Παιδικό Αναδιπλούμενο Τρίκυκλο Ποδήλατο Orion Grey

Τιμή 123,50 €
Τρίκυκλο ποδηλατάκι αναδιπλούμενο με ρυθμιζόμενο κάθισμα που περιστρέφεται και αποσπώμενη λαβή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τρίκυκλο με λαβή για χειρισμό από τον γονέα ή ως ποδηλατάκι με πετάλια. Η λαβή του γονέα είναι ρυθμιζόμενη και καθοδηγεί την κατεύθυνση της κίνησης του μπροστινού τροχού! 
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 48