Παιδικές Τσάντες

Παιδικές Τσάντες

Υπέροχες παιδικές τσάντες για το μικρό σας! Τσάντες για τον παιδικό σταθμό, το νηπιαγωγείο, παιδικά τσαντάκια για βόλτα, ισοθερμικές τσάντες!

Ενεργά φίλτρα

A little lovely company - Παιδική Τσάντα πλάτης Bunny 27 x 32 x 15εκ.

Τιμή 29,50 €
Πρακτική παιδική τσάντα για το νηπιαγωγείο, τις δραστηριότητες, τις βόλτες, τα ταξίδια! Χωράει όλα τα απαραίτητα και έχει χαριτωμένο σχέδιο που αγαπούν τα κοριτσάκια! Διαθέτει ειδικό σχεδιασμό για να μη γλιστράει από τους ώμους! 

A little lovely company - Παιδική Τσάντα πλάτης Horse 27 x 32 x 15εκ.

Τιμή 29,50 €
Τα κορίτσια θα λατρέψουν το αλογάκι με τα λουλούδια στο ουράνιο τόξο! Πρακτική παιδική τσάντα για το νηπιαγωγείο, τις δραστηριότητες, τις βόλτες, τα ταξίδια! Χωράει όλα τα απαραίτητα και έχει χαριτωμένο σχέδιο που αγαπούν τα κοριτσάκια! Διαθέτει ειδικό σχεδιασμό για να μη γλιστράει από τους...

A little lovely company - Τσάντα πλάτης με ισοθερμική θήκη Fairy 27 x 32 x 19εκ.

Τιμή 31,50 €
Παρέα με τη μικρή νεράιδα! Πρακτική παιδική τσάντα για το νηπιαγωγείο, τις δραστηριότητες, τις βόλτες, τα ταξίδια! Διαθέτει ειδικό σχεδιασμό για να μη γλιστράει από τους ώμους! Η μπροστινή θήκη έχει ισοθερμική επένδυση! 

A little lovely company - Τσάντα πλάτης με ισοθερμική θήκη Monsters 27 x 32 x...

Τιμή 31,50 €
Τα μικρά τερατάκια είναι από άλλο πλανήτη! Πρακτική παιδική τσάντα για το νηπιαγωγείο, τις δραστηριότητες, τις βόλτες, τα ταξίδια! Διαθέτει ειδικό σχεδιασμό για να μη γλιστράει από τους ώμους! Η μπροστινή θήκη έχει ισοθερμική επένδυση! 
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 41