Επιστροφή παραγγελίας / Αλλαγή προϊόντος

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοιχτεί, τότε το www.bebakia.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή και την αντικατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από όλα τα έγγραφα τα οποία τα συνόδευαν κατά την αποστολή (π.χ. συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κ.λπ.).

Σε περίπτωση αλλαγής σε νούμερο (ρούχα, εσώρουχα, παπούτσια, κλπ), η πρώτη αλλαγή είναι με δωρεάν μεταφορικά. Η διαδικασία αλλαγής δρομολογείται από το κατάστημα με κόστος από 3€ με αντικαταβολή (ισχύει για δέματα που αποστέλλονται με κούριερ και όχι για όσα αποστέλλονται με μεταφορική). Αποστέλλεται το νέο προϊόν στον πελάτη και στον ίδιο διανομέα που θα το παραδώσει, ο πελάτης δίνει το προϊόν που είναι για επιστροφή συσκευασμένο. Αν η αξία της νέας αγοράς είναι μεγαλύτερη της αξίας των προϊόντων που επιστράφηκαν, ο πελάτης πληρώνει τη διαφορά κατά την παραλαβή, συν τα 3€.

Για ογκώδη αντικείμενα που αποστέλλονται με μεταφορική, τα επιπλέον έξοδα για την επιστροφή της παραγγελίας ή και την αλλαγή προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που η ανάγκη για επιστροφή ή και αλλαγή προκύψει ύστερα από λάθος του καταστήματος, τότε ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα. Επίσης, σε περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει φθαρμένο-κατεστραμμένο προϊόν, δεν επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα για την επιστροφή ή και την αντικατάστασή του.

Πριν από κάθε επιστροφή είναι απαραίτητη η συνεννόηση με το www.bebakia.gr. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να μας στείλετε μήνυμα σε Facebook ή Instagram, να στείλετε email στο info@bebakia.gr ή να μας καλέσετε στο 2351036258, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00.