Meduse - Παιδικά Πέδιλα θαλάσσης Sun Rose Pastel (20-26)

MDS-SRP20
11,90 €
με ΦΠΑ

Προστατέψτε τα μικρά ποδαράκια από χτυπήματα στα δάχτυλα, από το κάψιμο της άμμου και βοηθήστε τα να κρατήσουν καλύτερα την ισορροπία τους με τα πέδιλα θαλάσσης της Meduse. Κατασκευάζονται στη Γαλλία από 100% ανακυκλώσιμα υλικά! Με αυτό το πεδιλάκι το μικρό σας θα μπορεί να κάνει βόλτα, να περπατήσει και να παίξει στην παραλία και φυσικά να μπει στη θάλασσα χωρίς να πονάνε τα ποδαράκια του αλλά και χωρίς να γλιστράει!

Μέγεθος

Ποσότητα

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Περιγραφή

Τα πεδιλάκια Meduse είναι από μαλακό και εύκαμπτο πλαστικό, με λουράκι, σόλα με μικρά διακριτικά εξογκώματα, στρογγυλεμένη μύτη και πλεκτή επιφάνεια για να περνάει ο αέρας και να αναπνέει το ποδαράκι! Κατασκευάζονται από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας σύμφωνα με την Γαλλική Innoshoe!

Τα παπουτσάκια θαλάσσης Meduse πέρα από άκρως χρηστικά, έχουν σχεδιαστεί και για να παρέχουν άνεση στα παιδικά ποδαράκια. Προσφέρουν ασφάλεια μέσα στη θάλασσα, αποτρέποντας τους τραυματισμούς από αχινούς, πέτρες και βράχια, επιτρέποντας στο παιδί να αισθάνεται σιγουριά όταν πατάει έχοντας την ελευθερία να εξερευνεί. Η χρηστικότητά τους δεν περιορίζεται μόνο μέσα στο νερό αλλά κι έξω από αυτό. Το παιδί θα περπατάει άνετα στην παραλία χωρίς να ανησυχείτε ότι θα καεί ή θα πατήσει κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.