Παιχνίδια

Παιχνίδια

Υπέροχα παιχνίδια για βρέφη και παιδιά! Από κουδουνίστρες, μασητικά και άλλα παιχνίδια για το μωρό σας μέχρι οχήματα και κουνιστά παιχνίδια για μικρά παιδιά και φυσικά εκπαιδευτικά παιχνίδια! Το παιδί σας θα ανακαλύψει τον κόσμο διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας!   

Ενεργά φίλτρα

A little lovely company - Στοιβαζόμενο παιχνίδι Rainbow Sage

Τιμή 23,90 €
Ουράνιο τόξο από σιλικόνη με υπέροχα χρώματα! Το μικρό σας μπορεί να στοιβάζει, να κάνει παζλ, να χτίζει, να ισορροπεί, ακόμη και να μασάει τα κομμάτια! Στολίζει και το παιδικό δωμάτιο! 

A little lovely company - Στοιβαζόμενο παιχνίδι Rainbow Sunset

Τιμή 19,90 €
Ουράνιο τόξο από σιλικόνη με υπέροχα χρώματα! Το μικρό σας μπορεί να στοιβάζει, να κάνει παζλ, να χτίζει, να ισορροπεί, ακόμη και να μασάει τα κομμάτια! Στολίζει και το παιδικό δωμάτιο! 

Arditex - Παιδική ποδιά ζωγραφικής με μανίκια και τσέπη Spiderman

Τιμή 7,80 €
Παιδική προστατευτική ποδιά Spiderman για μικρούς καλλιτέχνες που λατρεύουν τη ζωγραφική, τις χειροτεχνίες και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες!   

Baby Mix - Λούτρινο Σπιράλ Αρκουδίτσα με Μασητικό & Κουδουνίστρα Pink

Τιμή 10,50 €
Όμορφο λούτρινο βρεφικό παιχνίδι σπιράλ με μασητικό και κουδουνίστρα! Τοποθετήστε το στο κρεβατάκι, στο καρότσι ή στο κάθισμα αυτοκινήτου!

Baby Mix - Παιδική Σκηνή Κάστρο Γκρι

Τιμή 29,90 €
Χάρη στη σκηνή Κάστρο, τα παιδιά θα έχουν το δικό τους βασίλειο, ένα κρησφύγετο όπου μπορούν να απολαύσουν την ιδιωτικότητα ή να καλέσουν ένα φίλο! Η παιδική σκηνή Κάστρο θα χαρίσει υπέροχες στιγμές παιχνιδιού στο σπίτι και σε εξωτερικούς χώρους! 

Babyono - Μαλακό Εκπαιδευτικό Βιβλιαράκι My Life με Μασητικό

Τιμή 9,89 €
Το βρεφικό βιβλίο MY LIFE είναι ένα φανταστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι για τις δραστηριότητες και τα συναισθήματα! Συμβάλλει στην απόκτηση νέων δεξιοτήτων, από την εξάσκηση της λαβής, την ανακούφιση των ούλων λόγω οδοντοφυΐας με τα μασητικά, έως τη λήψη ακουστικών εμπειριών και τη μελέτη διαφόρων...

Babyono - Μαλακό παιχνίδι με ήχο και μασητικό "Αλογάκι"

Τιμή 7,80 €
Το αλογάκι της BabyOno είναι ένα απαλό, ελαφρύ παιχνίδι που θα διασκεδάσει το μωράκι σας! Ταιριάζει ιδανικά στα μικρά χεράκια του. Διαθέτει ένα μασητικό οδοντοφυΐας στη μία άκρη και ποικιλία υφών για να μπορεί το μικρό σας να εξερευνήσει! Όταν πιέζετε το παιχνίδι, θα ακούγεται ένας ήχος που...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 326