Ενεργά φίλτρα

Akuku - Εκπαιδευτικά τουβλάκια σε κουβά

Τιμή 11,50 €
Τα Εκπαιδευτικά Τουβλάκια Akuku εισάγουν το παιδί στον κόσμο των σχημάτων, των χρωμάτων και των γραμμάτων. Διδάσκουν στο παιδί να συγκρίνει σχήματα και χρώματα, να ταξινομεί, να τακτοποιεί και να τα προσαρμόζει στις τρυπούλες στο καπάκι του κουβά. Η βολική λαβή μεταφοράς σας επιτρέπει να πάρετε...

Akuku - Χαλάκι Ζωγραφικής με Νερό

Τιμή 19,00 €
Το μαγικό Χαλάκι Ζωγραφικής με Νερό από την akuku είναι ένα τέλειο δώρο για κάθε παιδί! Τώρα δεν χρειάζεστε πλέον κηρομπογιές, μαρκαδόρους ή χρώματα. Μηδενικοί λεκέδες και ακαταστασία. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το νερό. Το χαλάκι είναι επαναχρησιμοποιούμενο, περιμένετε απλά μέχρι να...

Arditex - Παιδική ποδιά ζωγραφικής με μανίκια και τσέπη Peppa Pig

Τιμή 8,80 €
Παιδική προστατευτική ποδιά Πέππα το γουρουνάκι για μικρούς καλλιτέχνες που λατρεύουν τη ζωγραφική, τις χειροτεχνίες και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες!   

Arditex - Παιδική ποδιά ζωγραφικής με μανίκια και τσέπη Spiderman

Τιμή 8,80 €
Παιδική προστατευτική ποδιά Spiderman για μικρούς καλλιτέχνες που λατρεύουν τη ζωγραφική, τις χειροτεχνίες και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες!   

Djeco - 6 Κύβοι στοίβαξης με 6 φιγούρες ζωάκια 'Η φάρμα'

Τιμή 24,50 €
Κύβοι με πολύχρωμα και ευφάνταστα σχέδια και ζωάκια της φάρμας! Το μικρό σας θα τους τοποθετήσει όπως του αρέσει σχηματίζοντας μια μικρή φάρμα και θα διασκεδάσει παίζοντας με τα ζωάκια! 

Djeco - Εκπαιδευτικό Λόττο αφής με τρισδιάστατα αντικείμενα 'Η φάρμα'

Τιμή 35,00 €
Ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι! Γυρίστε το βελάκι και βρείτε το τρισδιάστατο αντικείμενο που τύχατε μέσα στο σάκο! Θα μαντέψετε σωστά;

Djeco - Κατασκευή μωσαικό με αυτοκόλλητα 'Ελεφαντάκι και ζωάκια'

Τιμή 13,90 €
Για τα παιδιά που αγαπούν τις κατασκευές και την λεπτομέρεια, η εταιρία Djeco δημιούργησε μια σειρά με μωσαικά, βασισμένη στην τεχνική των ψηφιδωτών.

Djeco - Ντόμινο δύο όψεων 'Ζωάκια φάρμας' 28 τεμ.

Τιμή 9,50 €
Ένα διαχρονικό παιχνίδι που δίνει χαρά σε μικρούς και μεγάλους! Επιλέξτε την πλευρά που προτιμάτε, αυτήν με τα ζωάκια ή αυτήν με τις τελείες, και καλή διασκέδαση!  
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 87