Ενεργά φίλτρα

A little lovely company - Στοιβαζόμενο παιχνίδι Rainbow Sage

Τιμή 23,90 €
Ουράνιο τόξο από σιλικόνη με υπέροχα χρώματα! Το μικρό σας μπορεί να στοιβάζει, να κάνει παζλ, να χτίζει, να ισορροπεί, ακόμη και να μασάει τα κομμάτια! Στολίζει και το παιδικό δωμάτιο! 

A little lovely company - Στοιβαζόμενο παιχνίδι Rainbow Sunset

Τιμή 19,90 €
Ουράνιο τόξο από σιλικόνη με υπέροχα χρώματα! Το μικρό σας μπορεί να στοιβάζει, να κάνει παζλ, να χτίζει, να ισορροπεί, ακόμη και να μασάει τα κομμάτια! Στολίζει και το παιδικό δωμάτιο! 

Djeco - 6 Κύβοι στοίβαξης με 6 φιγούρες ζωάκια 'Η φάρμα'

Τιμή 24,20 €
Κύβοι με πολύχρωμα και ευφάνταστα σχέδια και ζωάκια της φάρμας! Το μικρό σας θα τους τοποθετήσει όπως του αρέσει σχηματίζοντας μια μικρή φάρμα και θα διασκεδάσει παίζοντας με τα ζωάκια! 

Djeco - DIY Φτιάχνω 'Κορώνα Πριγκίπισσας' FSC MIX

Τιμή 10,45 €
Κάθε μικρή πριγκίπισσα μπορεί να έχει το δικό της μοναδικό στέμμα! Ένα δημιουργικό παιχνίδι που αναπτύσσει τη φαντασία των παιδιών. Τα κοριτσάκια θα το λατρέψουν! 

Djeco - Δημιουργώ ιστορίες με 50 αυτοκόλλητα 'Η ζωή στο κάστρο'

Τιμή 10,60 €
Ζήστε στο κάστρο μαζί με τους πρίγκιπες και τις πριγκίπισσες χάρη σε αυτά τα αξιολάτρευτα αυτοκόλλητα της εταιρείας Djeco με παραμυθένια μοτίβα! 

Djeco - Εκπαιδευτικό Eduludo Αντίληψης Χώρου 'Ζωάκια Ζούγκλας'

Τιμή 22,50 €
Ο ελέφαντας βρίσκεται πίσω από την καμηλοπάρδαλη ή μπροστά της; Βάλτε τις φιγούρες στις θέσεις που δείχνει η κάρτα! Ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι που ενισχύει την ανάπτυξη του προσανατολισμού στο χώρο! 

Djeco - Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Παρατήρησης & Ταξινόμησης 'Kioukoi Animals'

Τιμή 13,75 €
Εκπαιδευτικό παιχνίδι παρατήρησης και ταξινόμησης Kioukoi από την εταιρεία Djeco. Τα παιδιά χρησιμοποιούν το κριτήριο σχήματος για να ομαδοποιήσουν τα ζωάκια που απεικονίζονται στις στρογγυλές κάρτες!

Djeco - Ζωγραφίζω με Μαρκαδόρο με Νερό Ζωάκια και Αντικείμενα

Τιμή 10,50 €
Γέμισε το μαγικό μαρκαδόρο με νερό και δες τις εικόνες να μεταμορφώνονται στις πιο πολύχρωμες και χαρούμενες ζωγραφιές με ζωάκια και αντικείμενα! Άφησέ τες να στεγνώσουν για να τις χρωματίσεις ξανά και ξανά!
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 113