Ενεργά φίλτρα

A little lovely company - Στοιβαζόμενο παιχνίδι Rainbow Sage

Τιμή 23,90 €
Ουράνιο τόξο από σιλικόνη με υπέροχα χρώματα! Το μικρό σας μπορεί να στοιβάζει, να κάνει παζλ, να χτίζει, να ισορροπεί, ακόμη και να μασάει τα κομμάτια! Στολίζει και το παιδικό δωμάτιο! 

A little lovely company - Στοιβαζόμενο παιχνίδι Rainbow Sunset

Τιμή 19,90 €
Ουράνιο τόξο από σιλικόνη με υπέροχα χρώματα! Το μικρό σας μπορεί να στοιβάζει, να κάνει παζλ, να χτίζει, να ισορροπεί, ακόμη και να μασάει τα κομμάτια! Στολίζει και το παιδικό δωμάτιο! 

Akuku - Εκπαιδευτικά τουβλάκια σε κουβά

Τιμή 11,50 €
Τα Εκπαιδευτικά Τουβλάκια Akuku εισάγουν το παιδί στον κόσμο των σχημάτων, των χρωμάτων και των γραμμάτων. Διδάσκουν στο παιδί να συγκρίνει σχήματα και χρώματα, να ταξινομεί, να τακτοποιεί και να τα προσαρμόζει στις τρυπούλες στο καπάκι του κουβά. Η βολική λαβή μεταφοράς σας επιτρέπει να πάρετε...

Akuku - Χαλάκι Ζωγραφικής με Νερό

Τιμή 22,90 €
Το μαγικό Χαλάκι Ζωγραφικής με Νερό από την akuku είναι ένα τέλειο δώρο για κάθε παιδί! Τώρα δεν χρειάζεστε πλέον κηρομπογιές, μαρκαδόρους ή χρώματα. Μηδενικοί λεκέδες και ακαταστασία. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το νερό. Το χαλάκι είναι επαναχρησιμοποιούμενο, περιμένετε απλά μέχρι να...

Arditex - Παιδική ποδιά ζωγραφικής με μανίκια και τσέπη Spiderman

Τιμή 8,80 €
Παιδική προστατευτική ποδιά Spiderman για μικρούς καλλιτέχνες που λατρεύουν τη ζωγραφική, τις χειροτεχνίες και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες!   

Baby Mix - Εκπαιδευτικό Πολυλειτουργικό Μουσικό Παιχνίδι

Τιμή 39,90 €
Διαδραστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι με πολλές λειτουργίες: πιάνο, ξυλόφωνο, ντραμς, μελωδίες και φώτα. Ακούστε στα αγγλικά τα χρώματα, τους αριθμούς και τα ζωάκια! 

Baby Mix - Εκπαιδευτικός Μουσικός Κύβος Δραστηριοτήτων

Τιμή 21,90 €
Διαδραστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι κύβος που ενισχύει το συντονισμό και την αισθητηριακή ανάπτυξη και βοηθά στην εξάσκηση των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων του παιδιού.  

Djeco - Εκπαιδευτικό Eduludo Αντίληψης Χώρου 'Ζωάκια Ζούγκλας'

Τιμή 22,50 €
Ο ελέφαντας βρίσκεται πίσω από την καμηλοπάρδαλη ή μπροστά της; Βάλτε τις φιγούρες στις θέσεις που δείχνει η κάρτα! Ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι που ενισχύει την ανάπτυξη του προσανατολισμού στο χώρο! 

Djeco - Εκπαιδευτικό Λόττο αφής με τρισδιάστατα αντικείμενα 'Η φάρμα'

Τιμή 30,90 €
Ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι! Γυρίστε το βελάκι και βρείτε το τρισδιάστατο αντικείμενο που τύχατε μέσα στο σάκο! Θα μαντέψετε σωστά;
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 100