Ενεργά φίλτρα

A little lovely company - Στοιβαζόμενο παιχνίδι Rainbow Sage

Τιμή 23,90 €
Ουράνιο τόξο από σιλικόνη με υπέροχα χρώματα! Το μικρό σας μπορεί να στοιβάζει, να κάνει παζλ, να χτίζει, να ισορροπεί, ακόμη και να μασάει τα κομμάτια! Στολίζει και το παιδικό δωμάτιο! 

A little lovely company - Στοιβαζόμενο παιχνίδι Rainbow Sunset

Τιμή 19,90 €
Ουράνιο τόξο από σιλικόνη με υπέροχα χρώματα! Το μικρό σας μπορεί να στοιβάζει, να κάνει παζλ, να χτίζει, να ισορροπεί, ακόμη και να μασάει τα κομμάτια! Στολίζει και το παιδικό δωμάτιο! 

Akuku - Εκπαιδευτικά τουβλάκια σε κουβά

Τιμή 11,50 €
Τα Εκπαιδευτικά Τουβλάκια Akuku εισάγουν το παιδί στον κόσμο των σχημάτων, των χρωμάτων και των γραμμάτων. Διδάσκουν στο παιδί να συγκρίνει σχήματα και χρώματα, να ταξινομεί, να τακτοποιεί και να τα προσαρμόζει στις τρυπούλες στο καπάκι του κουβά. Η βολική λαβή μεταφοράς σας επιτρέπει να πάρετε...

Arditex - Παιδική ποδιά ζωγραφικής με μανίκια και τσέπη Spiderman

Τιμή 7,80 €
Παιδική προστατευτική ποδιά Spiderman για μικρούς καλλιτέχνες που λατρεύουν τη ζωγραφική, τις χειροτεχνίες και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες!   

Djeco - Εκπαιδευτικό Eduludo Αντίληψης Χώρου 'Ζωάκια Ζούγκλας'

Τιμή 22,50 €
Ο ελέφαντας βρίσκεται πίσω από την καμηλοπάρδαλη ή μπροστά της; Βάλτε τις φιγούρες στις θέσεις που δείχνει η κάρτα! Ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι που ενισχύει την ανάπτυξη του προσανατολισμού στο χώρο! 

Djeco - Κατασκευή μωσαικό με αυτοκόλλητα 'Ελεφαντάκι και ζωάκια'

Τιμή 14,80 €
Για τα παιδιά που αγαπούν τις κατασκευές και την λεπτομέρεια, η εταιρία Djeco δημιούργησε μια σειρά με μωσαικά, βασισμένη στην τεχνική των ψηφιδωτών.

Djeco - Ντόμινο δύο όψεων 'Ζωάκια φάρμας' 28 τεμ.

Τιμή 8,80 €
Ένα διαχρονικό παιχνίδι που δίνει χαρά σε μικρούς και μεγάλους! Επιλέξτε την πλευρά που προτιμάτε, αυτήν με τα ζωάκια ή αυτήν με τις τελείες, και καλή διασκέδαση!  

Djeco - Παιδική προστατευτική ποδιά ζωγραφικής

Τιμή 9,70 €
Όταν οι μικροί καλλιτέχνες ζωγραφίζουν και δημιουργούν οι μπογές δε μένουν μόνο στο χαρτί αλλά πολλές φορές δίνουν χρώμα και στα ρουχαλάκια! Με την προστατευτική ποδιά της Djeco, όμως, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!   
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 83