Ενεργά φίλτρα

Cangaroo - Ξύλινη Κορνίζα Ενθύμιο με Φωτάκι Νυκτός

Τιμή 19,90 €
Η αναμνηστική κορνίζα με φωτάκι αστέρι και όμορφες επιγραφές αποτελεί μία μοναδική ιδέα για να στολίσετε το χώρο σας ή και για δώρο που θα συγκινήσει κάθε νέο γονιό! 

Dooky - Διπλή Κορνίζα με Αποτύπωμα 3D 13x17εκ

Τιμή 16,90 €
Τι πιο γλυκό από το να έχετε ένα όμορφο αναμνηστικό με τα χεράκια ή πατουσάκια του μωρού σας! Ένας μοναδικός και ιδιαίτερος τρόπος της Dooky για να κρατήσετε ενθύμιο το ποδαράκι ή το χεράκι του μωρού σας δίπλα σε μια από τις πρώτες του φωτογραφίες είναι η κορνίζα της με 3D αποτύπωμα!

Dooky - Κορνίζα με Αποτύπωμα Baby & Me Paint Print

Τιμή 16,50 €
Ένας μοναδικός και ιδιαίτερος τρόπος για να κρατήσετε ενθύμιο το ποδαράκι ή το χεράκι του μωρού σας δίπλα σε μια από τις πρώτες του φωτογραφίες είναι η κορνίζα της Dooky με αποτύπωμα!

Lulujo - Σετ Βαμβακερή Μουσελίνα & Κάρτες Milestone Hello World

Τιμή 24,10 €
Αυτό το υπέροχο σετ δώρου με milestones της Lulujo είναι το Hello World! Εμείς βάζουμε το φόντο – μια υπέροχη, απαλή και θεματική μουσελίνα ζωγραφισμένη με υπέροχα κλαδιά ελιάς, τις κάρτες – με τους πρώτους μήνες του μωρού σας …. εσείς θα βάλετε το μωρό και την κάμερα!

Lulujo - Σετ Βαμβακερή Μουσελίνα & Κάρτες Milestone Loved Beyond Measure

Τιμή 23,35 €
Αυτό το υπέροχο σετ δώρου με milestones της Lulujo είναι το Loved Beyond Measure! Εμείς βάζουμε το φόντο – μια υπέροχη, απαλή και θεματική μουσελίνα, τις κάρτες – με τους πρώτους μήνες του μωρού σας …. εσείς θα βάλετε το μωρό και την κάμερα!

Lulujo - Σετ Βαμβακερή Μουσελίνα & Κάρτες Milestone Something Magical

Τιμή 23,35 €
Αυτό το υπέροχο σετ δώρου με milestones της Lulujo είναι το Something Magical (Κάτι Μαγικό)! Εμείς βάζουμε το φόντο – μια υπέροχη, απαλή και θεματική μουσελίνα, τις κάρτες – με τους πρώτους μήνες του μωρού σας …. εσείς θα βάλετε το μωρό και την κάμερα!

Lulujo - Σετ Βαμβακερή Μουσελίνα & Κάρτες Milestone You Are My Sunshine

Τιμή 23,35 €
Αυτό το υπέροχο σετ δώρου με milestones της Lulujo είναι το You Are My Sunshine! Εμείς βάζουμε το φόντο – μια υπέροχη, απαλή και θεματική μουσελίνα, τις κάρτες – με τους πρώτους μήνες του μωρού σας …. εσείς θα βάλετε το μωρό και την κάμερα!
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-7 από σύνολο 7