Lulujo

Lulujo

Ένα υπέροχο brand από τον Καναδά που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τις πρώτες στιγμές του μωρού σας για πάντα! Παρέχει ποιοτικά προϊόντα, με μοναδικό και πρωτότυπο σχεδιασμό που μπορούν να προσφερθούν σαν δώρα σε οικογένεια και σε φίλους, προϊόντα που εμπνέουν νοσταλγία και χαρούμενες αναμνήσεις!

Ενεργά φίλτρα

Lulujo - Σετ Βαμβακερή Μουσελίνα & Κάρτες Milestone Hello World

Τιμή 24,10 €
Αυτό το υπέροχο σετ δώρου με milestones της Lulujo είναι το Hello World! Εμείς βάζουμε το φόντο – μια υπέροχη, απαλή και θεματική μουσελίνα ζωγραφισμένη με υπέροχα κλαδιά ελιάς, τις κάρτες – με τους πρώτους μήνες του μωρού σας …. εσείς θα βάλετε το μωρό και την κάμερα!

Lulujo - Σετ Βαμβακερή Μουσελίνα & Κάρτες Milestone Loved Beyond Measure

Τιμή 23,35 €
Αυτό το υπέροχο σετ δώρου με milestones της Lulujo είναι το Loved Beyond Measure! Εμείς βάζουμε το φόντο – μια υπέροχη, απαλή και θεματική μουσελίνα, τις κάρτες – με τους πρώτους μήνες του μωρού σας …. εσείς θα βάλετε το μωρό και την κάμερα!

Lulujo - Σετ Βαμβακερή Μουσελίνα & Κάρτες Milestone Something Magical

Τιμή 23,35 €
Αυτό το υπέροχο σετ δώρου με milestones της Lulujo είναι το Something Magical (Κάτι Μαγικό)! Εμείς βάζουμε το φόντο – μια υπέροχη, απαλή και θεματική μουσελίνα, τις κάρτες – με τους πρώτους μήνες του μωρού σας …. εσείς θα βάλετε το μωρό και την κάμερα!

Lulujo - Σετ Βαμβακερή Μουσελίνα & Κάρτες Milestone You Are My Sunshine

Τιμή 23,35 €
Αυτό το υπέροχο σετ δώρου με milestones της Lulujo είναι το You Are My Sunshine! Εμείς βάζουμε το φόντο – μια υπέροχη, απαλή και θεματική μουσελίνα, τις κάρτες – με τους πρώτους μήνες του μωρού σας …. εσείς θα βάλετε το μωρό και την κάμερα!
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-4 από σύνολο 4