Ενεργά φίλτρα

Djeco - 12 Παζλ με 2 κομμάτια 'Το ζωάκι και η σκιά του'

Τιμή 7,94 €
Ένα σετ παζλ της εταιρείας Djeco από την σειρά Puzzle Duo, με μεγάλα, χοντρά κομμάτια παζλ, ιδανικά για τα μικρά χεράκια! Τα παιδιά καλούνται να συνδυάσουν τα ζωάκια με τις σκιές τους.

Djeco - 8 Παζλ με 3 κομμάτια 'Ντύνω τα ζωάκια'

Τιμή 7,99 €
Ένα σετ παζλ αντιστοιχίας της εταιρείας Djeco από χοντρό πεπιεσμένο χαρτόνι, στο οποίο τα παιδιά συναρμολογούν ανά τριάδες τα κομμάτια προκειμένου να βρει το κάθε ζωάκι το 'ρούχο' του!

Djeco - Παζλ σε σχηματικό κουτί 36 τεμ. Ο Ιππότης της Πανσελήνου

Τιμή 14,20 €
Ο γενναίος ιππότης φορά την πανοπλία του, παίρνει το σπαθί και την ασπίδα του και ... έτοιμος για μάχη! Φεύγοντας νύχτα για να υπερασπιστεί το κάστρο του, έχει για συντροφιά το λευκό λύκο και την κουκουβάγια!

Djeco - Παζλ σε σχηματικό κουτί 54 τεμ. 'Το νεραϊδόκαστρο'

Τιμή 14,00 €
Στο νεραιδοκάστρο έχουν μαζευτεί όλες οι νεράιδες της χώρας για τον ετήσιο χορό τους! Η μία άμαξα διαδέχεται την άλλη και σιγά-σιγά στο κάστρο επικρατεί το αδιαχώρητο! Έχουν φτάσει όλες και ο χορός ξεκινά!

Moni - Ξύλινο παζλ με ζωάκια φιγούρες

Τιμή 13,80 €
Παιδικό puzzle με τρισδιάστατα σχέδια ζωάκια. Μέσω του παιχνιδιού τα παιδιά μαθαίνουν να συντονίζουν τα χέρια με τα μάτια και ταυτόχρονα αναπτύσσουν τη λεπτή κινητικότητα. Ξεκινούν να αναγνωρίζουν τα διάφορα σχήματα και να ενισχύουν την αντίληψη τους για το χώρο. 

Roter Kafer - Μαγνητικό Πάζλ Δεινόσαυροι

Τιμή 3,90 €
Ένα μαγνητικό παζλ με δεινοσαυράκια που βοηθά το μικρό σας στην συγκέντρωση. Με μοναδικά κομμάτια διαφόρων διαστάσεων. Μπορεί να παίξει και με κάθε ζωάκι ξεχωριστά, καθώς είναι ολόκληρα μαγνητάκια.

Roter Kafer - Μαγνητικό Πάζλ Ζωάκια στο Λιβάδι

Τιμή 3,90 €
Φτιάξε αυτό το πολύχρωμο μαλακό παζλ και γνώρισε τα ζωάκια! Τα κομμάτια του παζλ είναι εύχρηστα και μαλακά για να μπορεί το μικρό σας να τα πιάνει με ευκολία. Μπορεί να παίξει και με κάθε ζωάκι ξεχωριστά, καθώς είναι ολόκληρα μαγνητάκια.
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 27