Παιδικές Τσάντες

Παιδικές Τσάντες

Υπέροχες παιδικές τσάντες για το μικρό σας! Τσάντες για τον παιδικό σταθμό, το νηπιαγωγείο, παιδικά τσαντάκια για βόλτα, ισοθερμικές τσάντες!

Ενεργά φίλτρα

A little lovely company - Τσάντα πλάτης με ισοθερμική θήκη Panda 27 x 32 x 19εκ.

Τιμή 34,95 €
Πρακτική παιδική τσάντα για το νηπιαγωγείο, τις δραστηριότητες, τις βόλτες, τα ταξίδια! Χωράει όλα τα απαραίτητα και έχει χαριτωμένο σχέδιο που αγαπούν τα παιδιά! Διαθέτει ειδικό σχεδιασμό για να μη γλιστράει από τους ώμους! 

Stor - Παιδική Ισοθερμική τσάντα Baby Shark

Τιμή 9,99 €
Όμορφή και πρακτική ισοθερμική τσάντα Baby Shark που μπορούν να έχουν τα παιδιά μαζί τους παντού! Μπορείτε να γράψετε τα στοιχεία σας στο ειδικό σημείο ώστε να μη τη χάνετε.  

Stor - Παιδική Ισοθερμική τσάντα Mickey Mouse Watercolors

Τιμή 10,90 €
Όμορφή και πρακτική ισοθερμική τσάντα Μίκυ Μάους  που μπορούν να έχουν τα παιδιά μαζί τους παντού! Μπορείτε να γράψετε τα στοιχεία σας στο ειδικό σημείο ώστε να μη τη χάνετε.  

Stor - Παιδική Ισοθερμική Τσάντα Minnie Feel Good

Τιμή 10,90 €
Όμορφή και πρακτική ισοθερμική τσάντα με τη Μίνι Μάους που μπορούν να έχουν τα παιδιά μαζί τους παντού! Μπορείτε να γράψετε τα στοιχεία σας στο ειδικό σημείο ώστε να μη τη χάνετε.  

Stor - Παιδική Ισοθερμική Τσάντα Peppa Pig Kindness Counts

Τιμή 10,90 €
Όμορφή και πρακτική ισοθερμική τσάντα με την Πέππα το γουρουνάκι που μπορούν να έχουν τα παιδιά μαζί τους παντού! Μπορείτε να γράψετε τα στοιχεία σας στο ειδικό σημείο ώστε να μη τη χάνετε.  
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 29