Παιδικές Τσάντες

Παιδικές Τσάντες

Υπέροχες παιδικές τσάντες για το μικρό σας! Τσάντες για τον παιδικό σταθμό, το νηπιαγωγείο, παιδικά τσαντάκια για βόλτα, ισοθερμικές τσάντες!

Ενεργά φίλτρα

Stor - Σετ παγούρι 530ml, δοχείο φαγητού και ισοθερμική τσάντα Frozen

Τιμή 15,99 €
Γεύμα ή κολατσιό παρέα με τους ήρωες της ταινίας Frozen! Μεταφέρεται παντού μεσα σε αυτή την όμορφη ισοθερμική τσάντα που τα παιδιά θα αγαπήσουν!  Χωρίς BPA

Stor - Σετ παγούρι 530ml, δοχείο φαγητού και ισοθερμική τσάντα PJ Masks

Τιμή 15,99 €
Γεύμα ή κολατσιό παρέα με τους πιτζαμοήρωες! Μεταφέρεται παντού μεσα σε αυτή την όμορφη ισοθερμική τσάντα που τα παιδιά θα αγαπήσουν!  Χωρίς BPA

Stor - Παιδική Ισοθερμική τσάντα Mickey Mouse Watercolors

Τιμή 10,90 €
Όμορφή και πρακτική ισοθερμική τσάντα Μίκυ Μάους  που μπορούν να έχουν τα παιδιά μαζί τους παντού! Μπορείτε να γράψετε τα στοιχεία σας στο ειδικό σημείο ώστε να μη τη χάνετε.  

A little lovely company - Τσάντα πλάτης με ισοθερμική θήκη Unicorn 27 x 32 x...

Τιμή 31,00 €
Πρακτική παιδική τσάντα για το νηπιαγωγείο, τις δραστηριότητες, τις βόλτες, τα ταξίδια! Χωράει όλα τα απαραίτητα και έχει χαριτωμένο σχέδιο που αγαπούν τα κοριτσάκια! Διαθέτει ειδικό σχεδιασμό για να μη γλιστράει από τους ώμους! Η μπροστινή θήκη έχει ισοθερμική επένδυση! 

Stor - Παιδική Ισοθερμική τσάντα Baby Shark

Τιμή 10,90 €
Όμορφή και πρακτική ισοθερμική τσάντα Baby Shark που μπορούν να έχουν τα παιδιά μαζί τους παντού! Μπορείτε να γράψετε τα στοιχεία σας στο ειδικό σημείο ώστε να μη τη χάνετε.  

Stor - Παιδική Ισοθερμική Τσάντα Minnie Feel Good

Τιμή 10,90 €
Όμορφή και πρακτική ισοθερμική τσάντα με τη Μίνι Μάους που μπορούν να έχουν τα παιδιά μαζί τους παντού! Μπορείτε να γράψετε τα στοιχεία σας στο ειδικό σημείο ώστε να μη τη χάνετε.  

Stor - Παιδική Ισοθερμική Τσάντα Peppa Pig Kindness Counts

Τιμή 10,90 €
Όμορφή και πρακτική ισοθερμική τσάντα με την Πέππα το γουρουνάκι που μπορούν να έχουν τα παιδιά μαζί τους παντού! Μπορείτε να γράψετε τα στοιχεία σας στο ειδικό σημείο ώστε να μη τη χάνετε.  

Stor - Σετ παγούρι 530ml, δοχείο φαγητού και ισοθερμική τσάντα Mickey Mouse

Τιμή 15,99 €
Γεύμα ή κολατσιό παρέα με τον Μίκυ Μάους! Μεταφέρεται παντού μεσα σε αυτή την όμορφη ισοθερμική τσάντα που τα παιδιά θα αγαπήσουν!  Χωρίς BPA
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 26