Ενεργά φίλτρα

Djeco - Παιχνίδι ρόλων 'Βαλιτσάκι μάστορα με ξύλινα εργαλεία'

Τιμή 34,50 €
Ένα ολοκληρωμένο ξύλινο σετ βαλιτσάκι εργαλείων με πένσα, σφυρί, κατσαβίδι, πριόνι, τρυπάνι και κάρτες εργασίας! Κατασκευασμένο από ασφαλή, μη τοξικά υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον.

Moni - Ξύλινο παζλ με ζωάκια φιγούρες

Τιμή 13,80 €
Παιδικό puzzle με τρισδιάστατα σχέδια ζωάκια. Μέσω του παιχνιδιού τα παιδιά μαθαίνουν να συντονίζουν τα χέρια με τα μάτια και ταυτόχρονα αναπτύσσουν τη λεπτή κινητικότητα. Ξεκινούν να αναγνωρίζουν τα διάφορα σχήματα και να ενισχύουν την αντίληψη τους για το χώρο. 

Moni - Ξύλινος Εκπαιδευτικός Κύβος Δραστηριοτήτων 1003

Τιμή 19,65 €
Ο κλασικός ξύλινος εκπαιδευτικός κύβος που λατρεύουν τα μικρά παιδιά. Κάθε πλευρά έχει διαφορετική δραστηριότητα (άβακας, ρολόι, αναγνώριση σχημάτων) που συμβάλλει στην πνευματική ανάπτυξη του παιδιού.

Moni - Ξύλινος Εκπαιδευτικός Κύβος Δραστηριοτήτων 1020

Τιμή 22,90 €
Ο κλασικός ξύλινος εκπαιδευτικός κύβος που λατρεύουν τα μικρά παιδιά. Κάθε πλευρά έχει διαφορετική δραστηριότητα (άβακας, γρανάζια, αναγνώριση σχημάτων) που συμβάλλει στην πνευματική ανάπτυξη του παιδιού.

Moni - Ξύλινος Εκπαιδευτικός Πίνακας Δραστηριοτήτων Montessori Bear

Τιμή 59,90 €
Ξύλινος εκπαιδευτικός πίνακας δραστηριοτήτων Montessori αρκουδάκι! Ειδικά σχεδιασμένος για τους μικρούς εξερευνητές για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο!

Svoora - Ξύλινοι κύβοι δημιουργίας λέξεων, αριθμών, σχημάτων και πράξεων

Τιμή 22,90 €
Μαθαίνουμε διασκεδάζοντας! Ασφαλές εκπαιδευτικό παιχνίδι από την ελληνική εταιρεία Svoora, για την εξοικείωση με τα ελληνικά γράμματα, τους αριθμούς και τις πράξεις.

Svoora - Ξύλινος Μαγνητικός Πίνακας 'Γράψε-Σβήσε'

Τιμή 21,50 €
Παιδικός πίνακας με δικά του στυλό και σφραγίδες με σχεδιασμό που ενθαρρύνει τα παιδιά να ζωγραφίζουν και να γράφουν ξανά και ξανά αφού με μια κίνηση μπορούν να σβήσουν ό,τι έφτιαξαν και να δημιουργήσουν από την αρχή!  
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 31