Ενεργά φίλτρα

Moni - Ξύλινη Περπατούρα Στράτα με Τουβλάκια Wooden Baby Walker 2112

Τιμή 29,90 €
Προσφέρει ψυχαγωγία στο παιδί κρατώντας το δημιουργικά απασχολημένο και ταυτόχρονα το εκπαιδεύει στο να πραγματοποιήσει σταδιακά τα πρώτα του βήματα αναπτύσσοντας τις οπτικές και κινητικές του δεξιότητες, καλλιεργώντας παράλληλα και το αίσθημα ανεξαρτησίας του.

Moni - Ξύλινη Τούρτα Γενεθλίων

Τιμή 12,90 €
Η πιο όμορφη τούρτα που θα συναρπάσει τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς. Το ξύλινο παιχνίδι είναι όμορφα διακοσμημένο, πολύχρωμο, ενδιαφέρον και μοιάζει με πραγματικό. Έχει κεριά και αριθμούς σε διαφορετικά χρώματα και άλλα αξεσουάρ. Ας σερβίρουμε την τούρτα! 

Moni - Ξύλινο παζλ με ζωάκια φιγούρες

Τιμή 13,80 €
Παιδικό puzzle με τρισδιάστατα σχέδια ζωάκια. Μέσω του παιχνιδιού τα παιδιά μαθαίνουν να συντονίζουν τα χέρια με τα μάτια και ταυτόχρονα αναπτύσσουν τη λεπτή κινητικότητα. Ξεκινούν να αναγνωρίζουν τα διάφορα σχήματα και να ενισχύουν την αντίληψη τους για το χώρο. 

Moni - Ξύλινο Παιδικό Σετ Πίτσα Pizza Playset

Τιμή 12,99 €
Ξύλινο παιχνίδι σετ πίτσας! Ετοιμάστε την πίτσα με τα υλικά που σας αρέσουν και σερβίρετέ την! Ένα παιχνίδι ρόλων που βοηθά στην ανάπτυξη της φαντασίας καθώς το παιδί δημιουργεί σενάρια και καταστάσεις που καλείται να αντιμετωπίσει το ίδιο! 

Moni - Ξύλινος Εκπαιδευτικός Κύβος Δραστηριοτήτων 1003

Τιμή 19,95 €
Ο κλασικός ξύλινος εκπαιδευτικός κύβος που λατρεύουν τα μικρά παιδιά. Κάθε πλευρά έχει διαφορετική δραστηριότητα (άβακας, ρολόι, αναγνώριση σχημάτων) που συμβάλλει στην πνευματική ανάπτυξη του παιδιού.

Moni - Ξύλινος Εκπαιδευτικός Κύβος Δραστηριοτήτων 1020

Τιμή 24,00 €
Ο κλασικός ξύλινος εκπαιδευτικός κύβος που λατρεύουν τα μικρά παιδιά. Κάθε πλευρά έχει διαφορετική δραστηριότητα (άβακας, γρανάζια, αναγνώριση σχημάτων) που συμβάλλει στην πνευματική ανάπτυξη του παιδιού.

Svoora - Ξύλινοι κύβοι δημιουργίας λέξεων, αριθμών, σχημάτων και πράξεων

Τιμή 23,50 €
Μαθαίνουμε διασκεδάζοντας! Ασφαλές εκπαιδευτικό παιχνίδι από την ελληνική εταιρεία Svoora, για την εξοικείωση με τα ελληνικά γράμματα, τους αριθμούς και τις πράξεις.

Svoora - Ξύλινος Μαγνητικός Πίνακας 'Γράψε-Σβήσε'

Τιμή 21,90 €
Παιδικός πίνακας με δικά του στυλό και σφραγίδες με σχεδιασμό που ενθαρρύνει τα παιδιά να ζωγραφίζουν και να γράφουν ξανά και ξανά αφού με μια κίνηση μπορούν να σβήσουν ό,τι έφτιαξαν και να δημιουργήσουν από την αρχή!  
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 51