Ενεργά φίλτρα

Moni - Ξύλινη Περπατούρα Στράτα με Τουβλάκια Wooden Baby Walker 2112

Τιμή 29,90 €
Προσφέρει ψυχαγωγία στο παιδί κρατώντας το δημιουργικά απασχολημένο και ταυτόχρονα το εκπαιδεύει στο να πραγματοποιήσει σταδιακά τα πρώτα του βήματα αναπτύσσοντας τις οπτικές και κινητικές του δεξιότητες, καλλιεργώντας παράλληλα και το αίσθημα ανεξαρτησίας του.

Moni - Ξύλινο παζλ με ζωάκια φιγούρες

Τιμή 13,80 €
Παιδικό puzzle με τρισδιάστατα σχέδια ζωάκια. Μέσω του παιχνιδιού τα παιδιά μαθαίνουν να συντονίζουν τα χέρια με τα μάτια και ταυτόχρονα αναπτύσσουν τη λεπτή κινητικότητα. Ξεκινούν να αναγνωρίζουν τα διάφορα σχήματα και να ενισχύουν την αντίληψη τους για το χώρο. 

Moni - Ξύλινος Εκπαιδευτικός Κύβος Δραστηριοτήτων 1003

Τιμή 21,80 €
Ο κλασικός ξύλινος εκπαιδευτικός κύβος που λατρεύουν τα μικρά παιδιά. Κάθε πλευρά έχει διαφορετική δραστηριότητα (άβακας, ρολόι, αναγνώριση σχημάτων) που συμβάλλει στην πνευματική ανάπτυξη του παιδιού.

Moni - Ξύλινος Εκπαιδευτικός Κύβος Δραστηριοτήτων 1020

Τιμή 28,80 €
Ο κλασικός ξύλινος εκπαιδευτικός κύβος που λατρεύουν τα μικρά παιδιά. Κάθε πλευρά έχει διαφορετική δραστηριότητα (άβακας, γρανάζια, αναγνώριση σχημάτων) που συμβάλλει στην πνευματική ανάπτυξη του παιδιού.

Moni - Παιδικό Ξύλινο Μανάβικο Σούπερ Μάρκετ με Προϊόντα

Τιμή 49,00 €
Το παιδικό σούπερ μάρκετ είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο και έχει ρεαλιστικό σχεδιασμό που θα προσελκύσει γρήγορα την προσοχή των παιδιών. Ένα παιχνίδι ρόλων που βοηθά την ανάπτυξη της φαντασίας με έναν διασκεδαστικό τρόπο για την ηλικία τους. 

Svoora - Ξύλινος Μαγνητικός Πίνακας 'Γράψε-Σβήσε'

Τιμή 25,00 €
Παιδικός πίνακας με δικά του στυλό και σφραγίδες με σχεδιασμό που ενθαρρύνει τα παιδιά να ζωγραφίζουν και να γράφουν ξανά και ξανά αφού με μια κίνηση μπορούν να σβήσουν ό,τι έφτιαξαν και να δημιουργήσουν από την αρχή!  
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 49