Σόφι η καμηλοπάρδαλη

Σόφι η καμηλοπάρδαλη
Το πιο διάσημο παιχνίδι στον κόσμο που διεγείρει όλες τις αισθήσεις του μωρού!!! Η Σόφι γεννήθηκε στο Παρίσι το 1961 και από τότε έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο! Περισσότερα από 50 εκατομμύρια παιδιά έχουν ζουλήξει, μασήσει, παίξει με μία Σόφι και τη θυμούνται με αγάπη! Η Σόφι κατασκευάζεται στη Γαλλία από 100% φυσικό καουτσούκ και είναι το...

Το πιο διάσημο παιχνίδι στον κόσμο που διεγείρει όλες τις αισθήσεις του μωρού!!! Η Σόφι γεννήθηκε στο Παρίσι το 1961 και από τότε έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο! Περισσότερα από 50 εκατομμύρια παιδιά έχουν ζουλήξει, μασήσει, παίξει με μία Σόφι και τη θυμούνται με αγάπη! Η Σόφι κατασκευάζεται στη Γαλλία από 100% φυσικό καουτσούκ και είναι το παιχνίδι που θα αγαπήσει το μωρό σας! Δεν είναι τυχαίο ότι τόσα και τόσα παιδιά celebrities ανά τον κόσμο φωτογραφήθηκαν σε τυχαία στιγμή με μία Σόφι! Η Σόφι αγαπιέται από τα μωρά και σύντομα θα γίνει το αγαπημένο παιχνίδι του μωρού σας!!!

Ενεργά φίλτρα

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Baby on Board σήμα με φωτάκια Αγγλικά

Τιμή 3,50 €
Μωρό στο αυτοκίνητο! Επειδή η ασφάλεια του μωρού μας είναι πάντα η πιο σημαντική, φροντίζουμε ακόμα και μέσα στο αμάξι με κάθε τρόπο να το προστατέψουμε και να ειδοποιήσουμε όσους μας "ακολουθούν" να είναι ακόμα πιο προσεκτικοί!

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Η αυθεντική Σόφι So Pure

Τιμή 21,90 €
Το πιο διάσημο παιχνίδι στον κόσμο που διεγείρει όλες τις αισθήσεις του μωρού!!! Η Σόφι γεννήθηκε στο Παρίσι το 1961 και από τότε έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο! Περισσότερα από 50 εκατομμύρια παιδιά έχουν ζουλήξει, μασήσει, παίξει με μία Σόφι και τη θυμούνται με αγάπη! Η Σόφι κατασκευάζεται στη...

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου

Τιμή 7,90 €
Aπαραίτητο αξεσουάρ για κάθε αμάξι που μεταφέρει παιδί. Οι ηλιοπροστασίες της Σόφι μπλοκάρουν τις υπεριώδης ακτινοβολίες και κάνουν το ταξίδι πιο ευχάριστο και πιο ασφαλές!

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Μαλακή Μαράκα Κουδουνίστρα

Τιμή 13,90 €
Μία ελαφριά διάφανη κουδουνίστρα σε μορφή μαράκας. Μικρές και μεσαίες μπαλίτσες ανεβοκατεβαίνουν γύρω από τη Σόφι καθώς το μωρό σας παίζει και κουνάει την αγαπημένη του κουδουνίστρα! Τόσα πολλά να ανακαλύψει σε ένα τόσο μικρό αξεσουάρ, που δε θα αφήνει από τα χέρια του!

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Μουσικό Πάνελ Δραστηριοτήτων

Τιμή 33,90 €
Ένα διαδραστικό πάνελ πολλαπλών λειτουργιών με τη Σόφι και τους φίλους της! Είτε το έχετε στο έδαφος, είτε στα γόνατα ή ακόμα και κρεμασμένο στο κρεβατάκι ή στο κάθισμα του αυτοκινήτου, το μωρό θα ανακαλύψει τις πολλές του δραστηριότητες.

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Πυραμίδα παιχνίδι μπάνιου Splash & Surf Pyramid

Τιμή 31,99 €
Μία πολύχρωμη πυραμίδα με ζωάκια της θάλασσας που επιπλέουν στο νερό! Ζωηρά χρώματα που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του μωρού και θα διεγείρουν τις αισθήσεις του!

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Σετ 4 μουσελίνες 70x70εκ σε κουτί

Τιμή 24,90 €
Από τα πρώτα απαραίτητα πράγματα για ένα μωρό είναι οι βαμβακερές μουσελίνες! Οι μουσελίνες με τη Σόφι την Καμηλοπάρδαλη είναι εξαιρετικής ποιότητας. Απαλές με το δερματάκι του μωρού και ανθεκτικές στην καθημερινή "σκληρή" χρήση.

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Σετ Δώρου με τσαντούλα

Τιμή 28,50 €
Ένα όμορφο δωράκι για μωρό που περιέχει ό,τι πραγματικά χρειάζεται σε μια πανέμορφη τσαντούλα που μπορεί η μαμά να την χρησιμοποιεί για να αποθηκεύει μικρά παιχνίδια μέχρι και μωρομάντηλα!

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Σετ φαγητού από 100% σιλικόνη 4τμχ

Τιμή 34,50 €
Ένα ολοκληρωμένο και υπέροχο σετ φαγητού που θα βοηθήσει το μωρό στα πρώτα του γεύματα μέσα ή έξω από το σπίτι! Είναι κατασκευασμένα από 100% πολύ απαλή στο άγγιγμα, αντιολισθητική και άθραυστη σιλικόνη. Τα χρώματα και η φιγούρα της Σόφι θα ενθουσιάσουν το μωρό αλλά και ...εσάς!
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-20 από σύνολο 20