Σόφι η καμηλοπάρδαλη

Σόφι η καμηλοπάρδαλη
Το πιο διάσημο παιχνίδι στον κόσμο που διεγείρει όλες τις αισθήσεις του μωρού!!! Η Σόφι γεννήθηκε στο Παρίσι το 1961 και από τότε έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο! Περισσότερα από 50 εκατομμύρια παιδιά έχουν ζουλήξει, μασήσει, παίξει με μία Σόφι και τη θυμούνται με αγάπη! Η Σόφι κατασκευάζεται στη Γαλλία από 100% φυσικό καουτσούκ και είναι το...

Το πιο διάσημο παιχνίδι στον κόσμο που διεγείρει όλες τις αισθήσεις του μωρού!!! Η Σόφι γεννήθηκε στο Παρίσι το 1961 και από τότε έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο! Περισσότερα από 50 εκατομμύρια παιδιά έχουν ζουλήξει, μασήσει, παίξει με μία Σόφι και τη θυμούνται με αγάπη! Η Σόφι κατασκευάζεται στη Γαλλία από 100% φυσικό καουτσούκ και είναι το παιχνίδι που θα αγαπήσει το μωρό σας! Δεν είναι τυχαίο ότι τόσα και τόσα παιδιά celebrities ανά τον κόσμο φωτογραφήθηκαν σε τυχαία στιγμή με μία Σόφι! Η Σόφι αγαπιέται από τα μωρά και σύντομα θα γίνει το αγαπημένο παιχνίδι του μωρού σας!!!

Ενεργά φίλτρα

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Η αυθεντική Σόφι So Pure

Τιμή 21,90 €
Το πιο διάσημο παιχνίδι στον κόσμο που διεγείρει όλες τις αισθήσεις του μωρού!!! Η Σόφι γεννήθηκε στο Παρίσι το 1961 και από τότε έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο! Περισσότερα από 50 εκατομμύρια παιδιά έχουν ζουλήξει, μασήσει, παίξει με μία Σόφι και τη θυμούνται με αγάπη! Η Σόφι κατασκευάζεται στη...

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου

Τιμή 7,90 €
Aπαραίτητο αξεσουάρ για κάθε αμάξι που μεταφέρει παιδί. Οι ηλιοπροστασίες της Σόφι μπλοκάρουν τις υπεριώδης ακτινοβολίες και κάνουν το ταξίδι πιο ευχάριστο και πιο ασφαλές!

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Μαλακή Μαράκα Κουδουνίστρα

Τιμή 13,90 €
Μία ελαφριά διάφανη κουδουνίστρα σε μορφή μαράκας. Μικρές και μεσαίες μπαλίτσες ανεβοκατεβαίνουν γύρω από τη Σόφι καθώς το μωρό σας παίζει και κουνάει την αγαπημένη του κουδουνίστρα! Τόσα πολλά να ανακαλύψει σε ένα τόσο μικρό αξεσουάρ, που δε θα αφήνει από τα χέρια του!

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Πυραμίδα παιχνίδι μπάνιου Splash & Surf Pyramid

Τιμή 31,99 €
Μία πολύχρωμη πυραμίδα με ζωάκια της θάλασσας που επιπλέουν στο νερό! Ζωηρά χρώματα που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του μωρού και θα διεγείρουν τις αισθήσεις του!

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Σετ 3 Παιχνιδιών που Διεγείρουν τις Αισθήσεις ΑΚΟΗ -...

Τιμή 39,50 €
Η Σόφι η καμηλοπάρδαλη φέρνει την επανάσταση στην αισθητηριακή ανάπτυξη του βρέφους, με την νέα σειρά παιχνιδιών 5 Senses! Μία νέα σειρά βρεφικών παιχνιδιών από 100% φυσικό καουτσούκ που το κάθε ένα έχει σχεδιαστεί για την αφύπνιση μίας ξεχωριστής αίσθηση του μωρού. Κατάλληλα από 0-24 μηνών...

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Σετ 4 μουσελίνες 70x70εκ σε κουτί

Τιμή 24,90 €
Από τα πρώτα απαραίτητα πράγματα για ένα μωρό είναι οι βαμβακερές μουσελίνες! Οι μουσελίνες με τη Σόφι την Καμηλοπάρδαλη είναι εξαιρετικής ποιότητας. Απαλές με το δερματάκι του μωρού και ανθεκτικές στην καθημερινή "σκληρή" χρήση.

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Σετ Δώρου με τσαντούλα

Τιμή 28,50 €
Ένα όμορφο δωράκι για μωρό που περιέχει ό,τι πραγματικά χρειάζεται σε μια πανέμορφη τσαντούλα που μπορεί η μαμά να την χρησιμοποιεί για να αποθηκεύει μικρά παιχνίδια μέχρι και μωρομάντηλα!
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 16