Σόφι η καμηλοπάρδαλη

Σόφι η καμηλοπάρδαλη
Το πιο διάσημο παιχνίδι στον κόσμο που διεγείρει όλες τις αισθήσεις του μωρού!!! Η Σόφι γεννήθηκε στο Παρίσι το 1961 και από τότε έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο! Περισσότερα από 50 εκατομμύρια παιδιά έχουν ζουλήξει, μασήσει, παίξει με μία Σόφι και τη θυμούνται με αγάπη! Η Σόφι κατασκευάζεται στη Γαλλία από 100% φυσικό καουτσούκ και είναι το...

Το πιο διάσημο παιχνίδι στον κόσμο που διεγείρει όλες τις αισθήσεις του μωρού!!! Η Σόφι γεννήθηκε στο Παρίσι το 1961 και από τότε έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο! Περισσότερα από 50 εκατομμύρια παιδιά έχουν ζουλήξει, μασήσει, παίξει με μία Σόφι και τη θυμούνται με αγάπη! Η Σόφι κατασκευάζεται στη Γαλλία από 100% φυσικό καουτσούκ και είναι το παιχνίδι που θα αγαπήσει το μωρό σας! Δεν είναι τυχαίο ότι τόσα και τόσα παιδιά celebrities ανά τον κόσμο φωτογραφήθηκαν σε τυχαία στιγμή με μία Σόφι! Η Σόφι αγαπιέται από τα μωρά και σύντομα θα γίνει το αγαπημένο παιχνίδι του μωρού σας!!!

Ενεργά φίλτρα

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Σετ Δώρου με τσαντούλα

Τιμή 27,90 €
Ένα όμορφο δωράκι για μωρό που περιέχει ό,τι πραγματικά χρειάζεται σε μια πανέμορφη τσαντούλα που μπορεί η μαμά να την χρησιμοποιεί για να αποθηκεύει μικρά παιχνίδια μέχρι και μωρομάντηλα!

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου

Τιμή 7,50 €
Aπαραίτητο αξεσουάρ για κάθε αμάξι που μεταφέρει παιδί. Οι ηλιοπροστασίες της Σόφι μπλοκάρουν τις υπεριώδης ακτινοβολίες και κάνουν το ταξίδι πιο ευχάριστο και πιο ασφαλές!

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Baby on Board σήμα με φωτάκια Αγγλικά

Τιμή 3,40 €
Μωρό στο αυτοκίνητο! Επειδή η ασφάλεια του μωρού μας είναι πάντα η πιο σημαντική, φροντίζουμε ακόμα και μέσα στο αμάξι με κάθε τρόπο να το προστατέψουμε και να ειδοποιήσουμε όσους μας "ακολουθούν" να είναι ακόμα πιο προσεκτικοί!

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Λούτρινο Παιχνίδι που Μεταφέρει τη Μουσική

Τιμή 34,90 €
Ποιο είναι αυτό το νέο παιχνίδι που έχει ξετρελάνει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο; Πως γίνεται να πιάνεις την μύτη ή το πόδι του διπλανού σου και να ακούγεται μουσική; Η Σόφι η καμηλοπάρδαλη έκανε πάλι την έκπληξη! Ένα διαδραστικό παιχνίδι που μεταφέρει την μουσική από τον έναν στο άλλον με ένα...

Σόφι η καμηλοπάρδαλη - Το πρώτο μου βιβλίο που ξυπνά τις αισθήσεις

Τιμή 12,64 €
Εκπληκτικό πάνινο βιβλίο, ειδικά σχεδιασμένο για τα μικρά του τα χεράκια. Διαθέτει οχτώ σχέδια για να διασκεδάσει το μωρό σας και να οξύνει το πνεύμα του!
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 12