Ενεργά φίλτρα

Kikka Boo - Βρεφικό Γυμναστήριο Χαλάκι Δραστηριοτήτων Piano Fluffy Clavier

Τιμή 44,90 €
Βρεφικό χαλάκι δραστηριοτήτων Kikka Boo, ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για το μωρό που βοηθά στην ανάπτυξη των κινητικών του δεξιοτήτων! Αποτελεί πολύ ωραία πρόταση για δώρο!

Kikka Boo - Βρεφικό Γυμναστήριο Χαλάκι Δραστηριοτήτων Piano Mint

Τιμή 49,90 €
Το βρεφικό χαλάκι δραστηριοτήτων Piano της Kikka Boo είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για το μωρό που βοηθά στην ανάπτυξη των κινητικών του δεξιοτήτων! Αποτελεί πολύ ωραία πρόταση για δώρο!

Kikka Boo - Βρεφικό Γυμναστήριο Χαλάκι Δραστηριοτήτων Piano Pink Rainbow

Τιμή 49,90 €
Το βρεφικό χαλάκι δραστηριοτήτων Piano της Kikka Boo είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για το μωρό που βοηθά στην ανάπτυξη των κινητικών του δεξιοτήτων! Αποτελεί πολύ ωραία πρόταση για δώρο!

Ludi - 3 σε 1 μετατρεπόμενο βρεφικό γυμναστήριο-πάρκο-χαλάκι παιχνιδιού

Τιμή 52,80 €
Το απόλυτο δώρο για το παιδί και τη μαμά! 3 σε 1 Βρεφικό Γυμναστήριο-Πάρκο-Χαλάκι δραστηριοτήτων για να κάνετε μία αγορά για όλες τις δραστηριότητες και την ασφάλεια του μωρού! Ένα έξυπνο παιχνίδι που ακολουθεί τα αναπτυξιακά στάδια!

Ludi - Βρεφικό χαλί ανακάλυψης νερού 'Θαλάσσιος κόσμος'

Τιμή 29,00 €
Το βρεφικό χαλάκι ανακάλυψης νερού της εταιρείας Ludi είναι μια καινούργια περιπέτεια για το μωράκι σας καθώς θα ανακαλύψει πολλά διαφορετικά υλικά και σχήματα, ενώ θα αναπτύξει τις κινητικές του δεξιότητες και θα διεγείρει τις αισθήσεις του!!!

Moni - Γυμναστήριο Δραστηριοτήτων Περπατούρα 2 σε 1 Piano Blue

Τιμή 27,90 €
Συνδυάστε 2 παιχνίδια σε 1! Χαλάκι δραστηριοτήτων με πιανάκι και άλλα παιχνίδια που γίνεται περπατούρα! Συμβάλλει στη ανάπτυξη των κινητικών, οπτικών και ακουστικών δεξιοτήτων του παιδιού σας!

Moni - Χαλάκι Παζλ Δαπέδου Αριθμοί 3020

Τιμή 17,90 €
Χρησιμοποιήστε το είτε ως χαλάκι για να κάθεται σε μια μαλακή επιφάνεια το παιδί, είτε ως παιχνίδι παζλ. Τα διάφορα χρώματα θα διεγείρουν τις αισθήσεις του μωρού και θα το βοηθήσουν να αναπτύξει τις αντιληπτικές του ικανότητες.

Moni - Χαλάκι Παζλ Δαπέδου Σχήματα 10τεμ

Τιμή 14,50 €
Χρησιμοποιήστε το είτε ως χαλάκι για να έχει μια μαλακή επιφάνεια το παιδί, είτε ως παιχνίδι παζλ. Τα διάφορα χρώματα θα διεγείρουν τις αισθήσεις του μωρού και θα το βοηθήσουν να αναπτύξει τις αντιληπτικές του ικανότητες.

PlayTo - Πολυλειτουργικό Στρώμα Παιχνιδιού & Ασκήσεων Διπλής Όψης Town

Τιμή 64,90 €
Μια επιλογή για όλη την οικογένεια! Είναι ένας απαραίτητος βοηθός όχι μόνο για παιχνίδι, αλλά και για ελαφριές ασκήσεις και για τις πρώτες προσπάθειες του παιδιού να αναπτύξει τις κινητικές του δεξιότητες. Χαρείτε το σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο!  
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 16