PlayTo - Πολυλειτουργικό Στρώμα Παιχνιδιού & Ασκήσεων Διπλής Όψης Town

38397
64,90 €
με ΦΠΑ

Μια επιλογή για όλη την οικογένεια! Είναι ένας απαραίτητος βοηθός όχι μόνο για παιχνίδι, αλλά και για ελαφριές ασκήσεις και για τις πρώτες προσπάθειες του παιδιού να αναπτύξει τις κινητικές του δεξιότητες. Χαρείτε το σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο!  

Ποσότητα

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Περιγραφή

Το πολυλειτουργικό στρώμα αφρού PlayTo είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια!!! Χάρη στο μοτίβο διπλής όψης, θα το χαρεί και το μικρό σας και εσείς! Χρησιμοποιήστε το ως στρώμα για ασκήσεις στο σπίτι, χαλάκι παιχνιδιού, για να ξαπλώσετε στον κήπο ή στην πισίνα, σε πικνίκ στη φύση. Είναι επίσης κατάλληλο για παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και για παιδικά κέντρα απασχόλησης ως εργαλείο για ασφαλές παιχνίδι και διάφορες σωματικές δραστηριότητες. Η ειδικά σχεδιασμένη αντιολισθητική επιφάνεια προστατεύει το παιδί από επικίνδυνες πτώσεις. Έχει διαστάσεις 200x150 εκ ανοικτό και όταν διπλώνεται έχει διαστάσεις μόνο 70x40x10εκ και μπορείτε εύκολα να το αποθηκεύσετε στην πρακτική τσάντα η οποία έρχεται μαζί με το στρώμα. Είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο EN71 ως παιχνίδι και έτσι πληροί τις αυστηρότερες απαιτήσεις όσον αφορά την ασφάλεια, το υλικό και τη χημική σύνθεση.
- Πιστοποιημένο ως παιχνίδι σύμφωνα με το πρότυπο EN71, και ως εκ τούτου είναι αποδεδειγμένα ασφαλές.
- Δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις, αρωματικούς υδρογονάνθρακες ή βαρέα μέταλλα.
- Είναι κατασκευασμένο από αφρό πολυαιθυλενίου (αφρό XPE) και πλαστικοποιείται με αλουμινόχαρτο, χάρη στο οποίο είναι μη απορροφητικό, αδιάβροχο και εύκολο στο πλύσιμο.
- Συνιστάται ο καθαρισμός με κοινά απορρυπαντικά και νερό. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί για να καθαρίσετε.
- Πάντα να στεγνώνετε καλά μετά τον καθαρισμό.
- Συνιστάται να μην εκτίθεται στο φως του ήλιου για μεγάλο χρονικό διάστημα και να μην τοποθετείται κοντά σε πηγές θερμότητας.
- Προορίζεται για παιδιά από 3 ετών, τα παιδιά κάτω των 3 ετών πρέπει να βρίσκονται υπό συνεχή επίβλεψη ενήλικα.
- Διαστάσεις ανοιχτό: 200 x 150 x 1 εκ
- Διαστάσεις όταν διπλώνεται: 70 x 40 x 10 εκ
- Βάρος 0,97 κιλά