Ενεργά φίλτρα

Anemi - Παιδική μπλε Σκηνή 'Πειρατής' Διαμ.100εκ. Υψος 135εκ. ευσταθούς δομής.

Τιμή 32,90 €
Παιδική σκηνή δωματίου, εύκολη στο στήσιμο, με τσάντα φύλαξης και μεταφοράς. Οι μικροί πειρατές είναι έτοιμοι για νέες περιπέτειες! 

Baby Mix - Παιδική Σκηνή 3 σε 1

Τιμή 39,90 €
Η πανέμορφη παιδική σκηνή Baby Mix 3 σε 1 είναι ένα σετ τριών τεμαχίων που αποτελείται από δύο ξεχωριστές σκηνές που συνδέονται με ένα τούνελ για σούπερ διασκέδαση στο σπίτι και σε εξωτερικούς χώρους!

Baby Mix - Παιδική Σκηνή Κάστρο Γκρι

Τιμή 29,90 €
Χάρη στη σκηνή Κάστρο, τα παιδιά θα έχουν το δικό τους βασίλειο, ένα κρησφύγετο όπου μπορούν να απολαύσουν την ιδιωτικότητα ή να καλέσουν ένα φίλο! Η παιδική σκηνή Κάστρο θα χαρίσει υπέροχες στιγμές παιχνιδιού στο σπίτι και σε εξωτερικούς χώρους! 

Baby Mix - Παιδική Σκηνή Κάστρο Ροζ

Τιμή 25,90 €
Χάρη στη σκηνή Κάστρο, οι μικρές πριγκίπισσες θα έχουν το δικό τους βασίλειο, ένα κρησφύγετο όπου μπορούν να απολαύσουν την ιδιωτικότητα ή να καλέσουν μια φίλη! Η παιδική σκηνή Κάστρο θα χαρίσει υπέροχες στιγμές παιχνιδιού στο σπίτι και σε εξωτερικούς χώρους!  

John Hellas - My starlight Μαγική σκηνή με 13 φωτάκια led Miraculous Ladybug

Τιμή 14,90 €
Ακολούθησε την Ladybug και τον Cat Noir στις ξεχωριστές τους αποστολές και ζήσε τις δικές σου μοναδικές περιπέτειες! Με 13 φωτάκια LED για εντυπωσιακό εφέ, το παραμύθι ζωντανεύει!

Ludi - 3 σε 1 μετατρεπόμενο βρεφικό γυμναστήριο-πάρκο-χαλάκι παιχνιδιού

Τιμή 52,80 €
Το απόλυτο δώρο για το παιδί και τη μαμά! 3 σε 1 Βρεφικό Γυμναστήριο-Πάρκο-Χαλάκι δραστηριοτήτων για να κάνετε μία αγορά για όλες τις δραστηριότητες και την ασφάλεια του μωρού! Ένα έξυπνο παιχνίδι που ακολουθεί τα αναπτυξιακά στάδια!

Ludi - Παιδική σκηνή pop-up 'Δενδρόσπιτο'

Τιμή 61,50 €
Η σκηνή της εταιρίας Ludi είναι κατάλληλη για παιχνίδι και σε εξωτερικό χώρο καθώς διαθέτει αδιάβροχη προστασία, δείκτη προστασίας 50 UV από τον ήλιο και το πάτωμα της σκηνής είναι κατασκευασμένο από μονωτικό υλικό.

Moni - Παιδική σκηνή / Τούνελ 3 σε 1

Τιμή 39,70 €
Ιδανικό για χρήση στο σπίτι, στον κήπο και όπου αλλού θέλετε! Χρησιμοποιήστε και τα τρία κομμάτια μαζί δημιουργώντας μια παιδική χαρά ή και κάθε κομμάτι ξεχωριστά! Η επιλογή είναι δική σας!

Moni - Παιδική σκηνή με ζωάκια και 25 μπάλες

Τιμή 26,90 €
Χαρούμενη παιδική σκηνή με μπαλίτσες για αμέτρηρες ώρες διασκέδασης εντός και εκτός σπιτιού! Ελαφρύ και φορητό, ιδανικό για σπίτι, αυλή, παραλία και όπου αλλού θέλετε!
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 21