Ενεργά φίλτρα

Arditex - Παιδικά παπούτσια θαλάσσης Mickey Mouse (24-34)

Τιμή 13,99 €
Παπούτσια παραλίας με τον Μίκυ Μάους! Κατασκευασμένα από υλικά που στεγνώνουν γρήγορα, με εύκαμπτη και αντιολισθητική σόλα. Το δέσιμο στο πίσω μέρος του ποδιού με λάστιχο προσφέρει άψογη εφαρμογή και καλύτερο κράτημα στα ποδαράκια των παιδιών! Οι μικροί εξερευνητές θα τα χαρούν σε παραλίες με...

Arditex - Παιδικά παπούτσια θαλάσσης Minnie Mouse κόκκινο άσπρο (24-34)

Τιμή 13,99 €
Παπούτσια παραλίας με τη Μίνι Μάους! Κατασκευασμένα από υλικά που στεγνώνουν γρήγορα, με εύκαμπτη και αντιολισθητική σόλα. Το δέσιμο στο πίσω μέρος του ποδιού με λάστιχο προσφέρει άψογη εφαρμογή και καλύτερο κράτημα στα ποδαράκια των παιδιών! Οι μικροί εξερευνητές θα τα χαρούν σε παραλίες με...

Arditex - Παιδικά παπούτσια παραλίας Mickey Mouse Clogs γαλάζιο (22-32)

Τιμή 8,90 €
Παπουτσάκια θαλάσσης Μίκυ Μάους! Διευκολύνουν τα παιδιά ώστε να περπατούν στην παραλία πιο άνετα! Χρησιμοποιήστε τα και σαν παντοφλάκια όλο το χρόνο! 

Arditex - Παιδικά παπούτσια παραλίας Minnie Mouse Clogs φούξια (22-32)

Τιμή 8,90 €
Παπουτσάκια θαλάσσης Μίνι Μάους! Διευκολύνουν τα παιδιά ώστε να περπατούν στην παραλία πιο άνετα! Χρησιμοποιήστε τα και σαν παντοφλάκια όλο το χρόνο! 

Arditex - Παιδικά παπούτσια παραλίας Peppa Pig Clogs Ανοιχτό Ροζ (22-32)

Τιμή 8,90 €
Παπουτσάκια θαλάσσης Πέππα το γουρουνάκι! Διευκολύνουν τα παιδιά ώστε να περπατούν στην παραλία πιο άνετα! Χρησιμοποιήστε τα και σαν παντοφλάκια όλο το χρόνο! 

Arditex - Παιδικά παπούτσια παραλίας Unicorn Clogs φούξια (22-32)

Τιμή 8,90 €
Παπουτσάκια θαλάσσης με μονόκερο! Διευκολύνουν τα παιδιά ώστε να περπατούν στην παραλία πιο άνετα! Χρησιμοποιήστε τα και σαν παντοφλάκια όλο το χρόνο! 

Cerda - Παιδικά παπούτσια θαλάσσης Frozen γαλάζιο μωβ (24-31)

Τιμή 12,90 €
Παπούτσια παραλίας Frozen! Κατασκευασμένα από υλικά που στεγνώνουν γρήγορα, με εύκαμπτη και αντιολισθητική σόλα. Το δέσιμο στο πίσω μέρος του ποδιού με λάστιχο προσφέρει άψογη εφαρμογή και καλύτερο κράτημα στα ποδαράκια των παιδιών! Οι μικροί εξερευνητές θα τα χαρούν σε παραλίες με άμμο ή πέτρες!

Cerda - Σανδάλια παραλίας Minnie Mouse φουξ με γκλίτερ (23-28)

Τιμή 14,90 €
Παιδικά πέδιλα θαλάσσης Μίνι Μάους! Κατασκευασμένα από πλαστικό άριστης ποιότητας! Διευκολύνουν τα παιδάκια ώστε να περπατούν στην παραλία πιο άνετα. Τα κοριτσάκια θα τα χαρούν και σε άλλες καλοκαιρινές εξόδους!   

Cerda - Σανδάλια παραλίας Peppa Pig με γκλίτερ μωβ (22-27)

Τιμή 13,90 €
Παιδικά πέδιλα θαλάσσης με την Πέππα του γουρουνάκι! Κατασκευασμένα από πλαστικό άριστης ποιότητας! Διευκολύνουν τα παιδάκια ώστε να περπατούν στην παραλία πιο άνετα. Τα κοριτσάκια θα τα χαρούν και σε άλλες καλοκαιρινές εξόδους!  

Cerda - Σανδάλια παραλίας Spiderman μπλε (23-28)

Τιμή 14,90 €
Παιδικά πέδιλα θαλάσσης Spiderman! Κατασκευασμένα από πλαστικό άριστης ποιότητας! Διευκολύνουν τα παιδάκια ώστε να περπατούν στην παραλία πιο άνετα. Τα αγοράκια θα τα χαρούν και σε άλλες καλοκαιρινές εξόδους!   
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 28