Ελλάδα

Οι αποστολές προϊόντων γίνονται σε όλη την Ελλάδα με τη Speedex Courier με κόστος αποστολής από 2,99 ευρώ, ενώ για παραγγελίες από 50 ευρώ και πάνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αποστολής με την ACS Courier και το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την παραγγελία. 

Η παράδοση προϊόντων, εκτός από τη νησιωτική Ελλάδα, γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση αποστολής αντικειμένων μεγάλου όγκου ή βάρους, η αποστολή γίνεται με μεταφορική με παράδοση στην είσοδο της διεύθυνσης που έχει δηλωθεί όπου αυτό είναι εφικτό, διαφορετικά με παράδοση στο χώρο της μεταφορικής εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση, το κόστος αποστολής είναι 4,5 ευρώ, εκτός εάν το σύνολο της παραγγελίας είναι από 50 ευρώ και πάνω οπότε αποστέλλεται δωρεάν. Για τις παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική, δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή.  

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον δεν υπάρχει χρέωση για τα μεταφορικά, η εταιρία επιλέγει τον τρόπο μεταφοράς.

* Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από την αποθήκη η οποία βρίσκεται στην Κατερίνη, Ανδρέα Μιαούλη 95. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη (την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα).

Κύπρος και εξωτερικό

Για αποστολές σε Κύπρο και εξωτερικό, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο και το κόστος αποστολής το οποίο υπολογίζεται ανάλογα με την παραγγελία. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να μας στείλετε μύνημα σε Facebook ή Instagram ή να μας καλέσετε στο 2351036258 Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 - 14:00.