Roter Kafer

Roter Kafer

Η Roter Kafer σχεδιάζει και κατασκευάζει στην Ευρώπη μια σειρά από εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά. Στόχος είναι να αφυπνίσει τα παιδιά και να χρησιμοποιήσουν την λογική τους με τα παζλ. Να δουλέψει με την λεπτή κινητικότητα σε καθημερινά αντικείμενα όπως τα κουμπιά τους ή το φερμουάρ τους. Να παίξει με την φαντασία τους και όλο αυτό να γίνει με διασκέδαση και γέλια!

Ενεργά φίλτρα

Roter Kafer - Μαγνητικό Πάζλ Δεινόσαυροι

Τιμή 3,90 €
Ένα μαγνητικό παζλ με δεινοσαυράκια που βοηθά το μικρό σας στην συγκέντρωση. Με μοναδικά κομμάτια διαφόρων διαστάσεων. Μπορεί να παίξει και με κάθε ζωάκι ξεχωριστά, καθώς είναι ολόκληρα μαγνητάκια.

Roter Kafer - Μαγνητικό Πάζλ Ζωάκια στο Λιβάδι

Τιμή 3,90 €
Φτιάξε αυτό το πολύχρωμο μαλακό παζλ και γνώρισε τα ζωάκια! Τα κομμάτια του παζλ είναι εύχρηστα και μαλακά για να μπορεί το μικρό σας να τα πιάνει με ευκολία. Μπορεί να παίξει και με κάθε ζωάκι ξεχωριστά, καθώς είναι ολόκληρα μαγνητάκια.

Roter Kafer - Μαγνητικό Πάζλ Ζωάκια Φάρμας

Τιμή 3,90 €
Φτιάξε αυτό το πολύχρωμο μαλακό παζλ και γνώρισε τα ζωάκια της φάρμας! Τα κομμάτια του παζλ είναι εύχρηστα και μαλακά για να μπορεί το μικρό σας να τα πιάνει με ευκολία. Μπορεί να παίξει και με κάθε ζωάκι ξεχωριστά, καθώς είναι ολόκληρα μαγνητάκια.

Roter Kafer - Μαγνητικό Πάζλ Ζωολογικός Κήπος

Τιμή 3,90 €
Ένα μαγνητικό παζλ με ζωάκια που βοηθά το μικρό σας στην συγκέντρωση. Με μοναδικά κομμάτια διαφόρων διαστάσεων. Μπορεί να παίξει και με κάθε ζωάκι ξεχωριστά, καθώς είναι ολόκληρα μαγνητάκια.

Roter Kafer - Μαγνητικό Παιχνίδι Τούρτα

Τιμή 14,90 €
Προσκάλεσε τους φίλους σου και σέρβιρέ τους την μοναδική σου τούρτα! Ποικιλία σε γεύσεις αγαπημένων γλυκών που προκαλούν την φαντασία του μικρού σας! Το παιχνίδι αυτό βοηθά στην λεπτή κινητικότητα, στην φαντασία και στην δημιουργική σκέψη.

Roter Kafer - Παζλ Ντετέκτιβ Μουσείο Δεινοσαύρων

Τιμή 17,90 €
Με το Παζλ Ντετέκτιβ Μουσείο Δεινοσαύρων, θα γίνεις πρωταγωνιστής σε όλα τα παιχνίδια σου! Χρησιμοποίησε τον μεγεθυντικό φακό και ψάξε στο παζλ τους επισκέπτες του μουσείου και διάφορα αντικείμενα! Για να τα βρεις πρέπει πρώτα να φτιάξεις το παζλ!
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-6 από σύνολο 6