Arditex

Arditex

Η Ισπανική Arditex κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων με ήρωες της Walt Disney και με άλλους παιδικούς ήρωες με επίσημη άδεια. Τα περισσότερα προϊόντα είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα από την εταιρία. Με εμπειρία από το 1970 και σύγχρονες εγκαταστάσεις, δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που εξάγονται σε πολλές χώρες.

Ενεργά φίλτρα

Arditex - Καλοκαιρινή... Arditex - Καλοκαιρινή...
  • Με έκπτωση!
  • -20%
Με μια ματιά

Arditex - Καλοκαιρινή παιδική πιτζάμα Minnie Mouse

Αρχική τιμή 8,90 € -20% Τιμή 7,12 €
Χαριτωμένο καλοκαιρινό πιτζαμάκι Μίνι Μάους από 100% βαμβάκι σε σχέδιο που θα λατρέψουν τα κορίτσια τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες!  
Arditex - Καλοκαιρινή... Arditex - Καλοκαιρινή...
  • Με έκπτωση!
  • -20%
Με μια ματιά

Arditex - Καλοκαιρινή παιδική πιτζάμα Unicorn

Αρχική τιμή 8,90 € -20% Τιμή 7,12 €
Χαριτωμένο καλοκαιρινό πιτζαμάκι με τον παραμυθένιο μονόκερο από 100% βαμβάκι σε σχέδιο που θα λατρέψουν τα κορίτσια τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες!  

Arditex - Παιδικά παπούτσια θαλάσσης Mickey Mouse (24-34)

Τιμή 13,99 €
Παπούτσια παραλίας με τον Μίκυ Μάους! Κατασκευασμένα από υλικά που στεγνώνουν γρήγορα, με εύκαμπτη και αντιολισθητική σόλα. Το δέσιμο στο πίσω μέρος του ποδιού με λάστιχο προσφέρει άψογη εφαρμογή και καλύτερο κράτημα στα ποδαράκια των παιδιών! Οι μικροί εξερευνητές θα τα χαρούν σε παραλίες με...

Arditex - Παιδικά παπούτσια θαλάσσης Minnie Mouse κόκκινο άσπρο (24-34)

Τιμή 13,99 €
Παπούτσια παραλίας με τη Μίνι Μάους! Κατασκευασμένα από υλικά που στεγνώνουν γρήγορα, με εύκαμπτη και αντιολισθητική σόλα. Το δέσιμο στο πίσω μέρος του ποδιού με λάστιχο προσφέρει άψογη εφαρμογή και καλύτερο κράτημα στα ποδαράκια των παιδιών! Οι μικροί εξερευνητές θα τα χαρούν σε παραλίες με...

Arditex - Παιδικά παπούτσια παραλίας Mickey Mouse Clogs γαλάζιο (22-32)

Τιμή 8,90 €
Παπουτσάκια θαλάσσης Μίκυ Μάους! Διευκολύνουν τα παιδιά ώστε να περπατούν στην παραλία πιο άνετα! Χρησιμοποιήστε τα και σαν παντοφλάκια όλο το χρόνο! 

Arditex - Παιδικά παπούτσια παραλίας Minnie Mouse Clogs φούξια (22-32)

Τιμή 8,90 €
Παπουτσάκια θαλάσσης Μίνι Μάους! Διευκολύνουν τα παιδιά ώστε να περπατούν στην παραλία πιο άνετα! Χρησιμοποιήστε τα και σαν παντοφλάκια όλο το χρόνο! 

Arditex - Παιδικά παπούτσια παραλίας Peppa Pig Clogs Ανοιχτό Ροζ (22-32)

Τιμή 8,90 €
Παπουτσάκια θαλάσσης Πέππα το γουρουνάκι! Διευκολύνουν τα παιδιά ώστε να περπατούν στην παραλία πιο άνετα! Χρησιμοποιήστε τα και σαν παντοφλάκια όλο το χρόνο! 

Arditex - Παιδικά παπούτσια παραλίας Unicorn Clogs φούξια (22-32)

Τιμή 8,90 €
Παπουτσάκια θαλάσσης με μονόκερο! Διευκολύνουν τα παιδιά ώστε να περπατούν στην παραλία πιο άνετα! Χρησιμοποιήστε τα και σαν παντοφλάκια όλο το χρόνο! 

Arditex - Παιδική ποδιά ζωγραφικής με μανίκια και τσέπη Spiderman

Τιμή 7,80 €
Παιδική προστατευτική ποδιά Spiderman για μικρούς καλλιτέχνες που λατρεύουν τη ζωγραφική, τις χειροτεχνίες και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες!   
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 77