Bali Bazoo

Bali Bazoo

Γνωρίστε την εύθυμη παρέα από βελούδινα ζωάκια που διαφέρουν σε χαρακτηριστικά και υφές υλικών! Κάθε ένα έχει το δικό του όνομα και τη δική του μοναδική εμφάνιση που το διακρίνει από την υπόλοιπη οικογένεια. Τα διαφορετικά χρώματα διεγείρουν την όραση του μωρού και οι διαφορετικές υφές αναπτύσσουν τις γνωστικές του δεξιότητες, ενθαρρύνοντάς το να εξερευνήσει τον κόσμο!

Ενεργά φίλτρα

Bali Bazoo - Κρεμαστό παιχνίδι Cow Clara

Τιμή 10,95 €
Κλάρα η αγελαδίτσα! Ένα παιχνίδι για το μωρό σας με υπέροχα χρώματα και διαφορετικές υφές! Μπορείτε να το κρεμάσετε στο καρότσι, στο κρεβατάκι και όπου αλλού επιθυμείτε! Κατάλληλο από 0+ μηνών

Bali Bazoo - Κρεμαστό παιχνίδι Dog Paul

Τιμή 10,50 €
Πολ το σκυλάκι! Ένα παιχνίδι για το μωρό σας με υπέροχα χρώματα και διαφορετικές υφές! Μπορείτε να το κρεμάσετε στο καρότσι, στο κρεβατάκι και όπου αλλού επιθυμείτε! Κατάλληλο από 0+ μηνών

Bali Bazoo - Κρεμαστό Παιχνίδι Koala Dyzio Με Μασητικό & Κουδουνίστρα

Τιμή 10,99 €
Βρεφικό λούτρινο κοάλα με μασητικό και κουδουνίστρα που θα ενθουσιάσει το μωρό σας! Μπορείτε να το κρεμάσετε στο κρεβατάκι, στο καρότσι, στο αυτοκίνητο για να το έχετε παντού μαζί σας!  

Bali Bazoo - Κρεμαστό παιχνίδι Sensory Pyramid

Τιμή 7,00 €
Ένα παιχνίδι πυραμίδα για το μωρό σας με υπέροχα χρώματα και διαφορετικές υφές! Μπορείτε να το κρεμάσετε στο καρότσι, στο κρεβατάκι και όπου αλλού επιθυμείτε! Κατάλληλο από 0+ μηνών

Bali Bazoo - Κρεμαστό Παιχνίδι Sloth Alek Με Μασητικό & Κουδουνίστρα

Τιμή 10,99 €
Βρεφικό λούτρινο ζωάκι με μασητικό και κουδουνίστρα που θα ενθουσιάσει το μωρό σας! Μπορείτε να το κρεμάσετε στο κρεβατάκι, στο καρότσι, στο αυτοκίνητο για να το έχετε παντού μαζί σας!  

Bali Bazoo - Κρεμαστό Παιχνίδι Toucan Iwo Με Μασητικό & Κουδουνίστρα

Τιμή 10,99 €
Βρεφικό λούτρινο ζωάκι με μασητικά και κουδουνίστρα που θα ενθουσιάσει το μωρό σας! Μπορείτε να το κρεμάσετε στο κρεβατάκι, στο καρότσι, στο αυτοκίνητο για να το έχετε παντού μαζί σας!  

Bali Bazoo - Κρεμαστό Παιχνίδι Συννεφάκι με Μασητικά & Καθρέφτη

Τιμή 8,89 €
Βρεφικό απαλό συννεφάκι με μασητικά σε διάφορα σχήματα και χρώματα και καθρεφτάκι! Μπορείτε να το κρεμάσετε στο κρεβατάκι, στο καρότσι, στο αυτοκίνητο για να το έχετε παντού μαζί σας!  

Bali Bazoo - Λούτρινο Σπιράλ με Παιχνίδια & Μασητικό Cloud

Τιμή 14,90 €
Κρεμαστό απαλό σπιράλ παιχνίδι για καρότσι ή κρεβατάκι. Διασκεδαστικό βρεφικό παιχνίδι με μασητικά και όμορφα σχέδια συννεφάκι, φεγγαράκι, αστεράκι, ουράνιο τόξο!  
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-10 από σύνολο 10