Moni

Moni
Η Moni Trade Ltd. είναι μια καθιερωμένη και δημοφιλής εταιρεία που κατασκευάζει, εισάγει και εξάγει βρεφικά και παιδικά είδη παγκοσμίως. Διατηρεί συνεργασίες με περισσότερες από 300 εταιρείες και διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα που συνεργάζεται με τις καλύτερες ιδέες της, διατηρώντας συνεχή επαφή με τις τάσεις της αγοράς. Με επαγγελματισμό και...

Η Moni Trade Ltd. είναι μια καθιερωμένη και δημοφιλής εταιρεία που κατασκευάζει, εισάγει και εξάγει βρεφικά και παιδικά είδη παγκοσμίως. Διατηρεί συνεργασίες με περισσότερες από 300 εταιρείες και διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα που συνεργάζεται με τις καλύτερες ιδέες της, διατηρώντας συνεχή επαφή με τις τάσεις της αγοράς. Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, προσφέρει ανταγωνιστικά προϊόντα που ικανοποιούν γονείς, μωρά και παιδιά!

Ενεργά φίλτρα

Moni - Γυμναστήριο Δραστηριοτήτων Περπατούρα 2 σε 1 Piano Blue

Τιμή 29,80 €
Συνδυάστε 2 παιχνίδια σε 1! Χαλάκι δραστηριοτήτων με πιανάκι και άλλα παιχνίδια που γίνεται περπατούρα! Συμβάλλει στη ανάπτυξη των κινητικών, οπτικών και ακουστικών δεξιοτήτων του παιδιού σας!

Moni - Γυμναστήριο Δραστηριοτήτων Περπατούρα 2 σε 1 Piano Pink

Τιμή 29,80 €
Συνδυάστε 2 παιχνίδια σε 1! Χαλάκι δραστηριοτήτων με πιανάκι και άλλα παιχνίδια που γίνεται περπατούρα! Συμβάλλει στη ανάπτυξη των κινητικών, οπτικών και ακουστικών δεξιοτήτων του παιδιού σας!

Moni - Ξύλινο παζλ με ζωάκια φιγούρες

Τιμή 13,80 €
Παιδικό puzzle με τρισδιάστατα σχέδια ζωάκια. Μέσω του παιχνιδιού τα παιδιά μαθαίνουν να συντονίζουν τα χέρια με τα μάτια και ταυτόχρονα αναπτύσσουν τη λεπτή κινητικότητα. Ξεκινούν να αναγνωρίζουν τα διάφορα σχήματα και να ενισχύουν την αντίληψη τους για το χώρο. 

Moni - Ξύλινος Εκπαιδευτικός Κύβος Δραστηριοτήτων 1003

Τιμή 19,65 €
Ο κλασικός ξύλινος εκπαιδευτικός κύβος που λατρεύουν τα μικρά παιδιά. Κάθε πλευρά έχει διαφορετική δραστηριότητα (άβακας, ρολόι, αναγνώριση σχημάτων) που συμβάλλει στην πνευματική ανάπτυξη του παιδιού.

Moni - Ξύλινος Εκπαιδευτικός Κύβος Δραστηριοτήτων 1020

Τιμή 22,90 €
Ο κλασικός ξύλινος εκπαιδευτικός κύβος που λατρεύουν τα μικρά παιδιά. Κάθε πλευρά έχει διαφορετική δραστηριότητα (άβακας, γρανάζια, αναγνώριση σχημάτων) που συμβάλλει στην πνευματική ανάπτυξη του παιδιού.

Moni - Ξύλινος Εκπαιδευτικός Πίνακας Δραστηριοτήτων Montessori Bear

Τιμή 59,90 €
Ξύλινος εκπαιδευτικός πίνακας δραστηριοτήτων Montessori αρκουδάκι! Ειδικά σχεδιασμένος για τους μικρούς εξερευνητές για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο!

Moni - Παιδική σκηνή / Τούνελ 3 σε 1

Τιμή 39,70 €
Ιδανικό για χρήση στο σπίτι, στον κήπο και όπου αλλού θέλετε! Χρησιμοποιήστε και τα τρία κομμάτια μαζί δημιουργώντας μια παιδική χαρά ή και κάθε κομμάτι ξεχωριστά! Η επιλογή είναι δική σας!

Moni - Παιδικό Μουσικό Τηλεκοντρόλ Smart Remote

Τιμή 7,85 €
Παιχνίδι χειριστήριο με μουσική που βοηθά το παιδί να αναπτύξει τις αισθήσεις και τις κινητικές του ικανότητες, καθώς και τον συντονισμό χεριού ματιού. Πατώντας κουμπάκια μαθαίνει την έννοια της δράσης-αντίδρασης, ενώ παράλληλα καλλιεργούνται η φαντασία και η δημιουργικότητά του.

Moni - Παιδικό Πιάνο Πουλί

Τιμή 9,89 €
Παιχνίδι πιάνο που βοηθά στην εξάσκηση των κινητικών δεξιοτήτων των χεριών, στο συντονισμό διαφορετικών ρυθμικών μοτίβων και ήχων, στην αφύπνιση της μουσικής ευαισθησίας, στην συγκέντρωση των παιδιών, καθώς και στην ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους.
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 44