Tooky Toy

Tooky Toy
Από το 2004 η Tooky Toy προσφέρει ξύλινα παιχνίδια εξαιρετικής ποιότητας! Οι σχεδιαστές της είναι μαμάδες και μπαμπάδες που δημιουργούν παιχνίδια με αντοχή και διαχρονικότητα. Όλα τα παιχνίδια κατασκευάζονται με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον. Οι βαφές που χρησιμοποιούνται έχουν σαν βάση το νερό. Τα παιχνίδια της Tooky Toy καλλιεργούν τη...

Από το 2004 η Tooky Toy προσφέρει ξύλινα παιχνίδια εξαιρετικής ποιότητας! Οι σχεδιαστές της είναι μαμάδες και μπαμπάδες που δημιουργούν παιχνίδια με αντοχή και διαχρονικότητα. Όλα τα παιχνίδια κατασκευάζονται με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον. Οι βαφές που χρησιμοποιούνται έχουν σαν βάση το νερό. Τα παιχνίδια της Tooky Toy καλλιεργούν τη φαντασία και τις δεξιότητες των παιδιών κάθε γωνιάς του κόσμου!

Ενεργά φίλτρα

Tooky Toy - Κύβοι Στοίβαξης Δεινόσαυροι

Τιμή 21,90 €
Το ποιοτικό αυτό παιχνίδι βοηθά στη βελτίωση του συντονισμού χεριού-ματιού, των κινητικών δεξιοτήτων και στην εξοικείωση με τα διαφορετικά σχήματα, μεγέθη, χρώματα και αριθμούς.

Tooky Toy - Ξύλινο Ρολόι Παζλ Σφηνώματα

Τιμή 10,99 €
Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για τις πρώτες προσπάθειες των παιδιών να μάθουν την ώρα! Τα ξεχωριστά σχήματα και τα υπέροχα χρώματα που είναι ειδικά συνδυασμένα, θα βοηθήσουν να ερμηνεύσουν τους αριθμούς! 
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-13 από σύνολο 13